diumenge, de gener 28, 2007


El pla educatiu d’entorn a Torredembarra, serà una proposta educativa per donar resposta a les necessitats de la societat. Està adreçats a tothom, però especialment a la comunitat educativa i als sectors socials que més el poden necessitar.
És una iniciativa cohesionadora (integra la societat) i garantitza la igualtat d’oportunitats i evita qualsevol tipus de marginació o exclusió.
El proper dia 1 de febrer, Torredembarra entra a formar part de la Xarxa d’adhesió als Plans Educatius d’entorn que promou el departament d’ Educació de la Generalitat, no ho fem per quedar be, si no perquè hi creiem en un marc que donaria cohesió i regularia serveis que ja estan establerts al nostre municipi, però que estan deslligats completament entre ells.
Creiem que amb aquesta nova possibilitat, podrem créixer de manera molt potent en serveis per a tothom i en poder coneixer-nos tots millor , compartir, aprendre, respectar-nos i valorar-nos de manera adequada.
Les regidories implicades en aquest projecte són benestar social, cultura, joventut, ensenyament i esports, com veieu és un ventall de possibilitats per tots, treballarem de manera transversal, persones de diferents partits polítics, però amb una mateixa il·lusió, esperem que sigui un esforç dels que recompensen personalment a tothom.
Com veieu alguna cosa positiva sempre hi ha. Entendreu que ens compensin les males estones o les crítiques perverses per projectes com aquests!!!!!!