dilluns, de juliol 16, 2007


FESTA DEL QUADRE DE SANTA ROSALIA 2007

És la primera vegada que visc la festa, “entre bambolines”, he de confessar que he quedat gratament sorpresa per varies qüestions, a pesar de que al 2002 vaig treballar a les comissions de carnaval del Patronat de Cultura, havia oblidat la sensació que dona a les persones que treballen voluntàriament que les coses surtin bé, des d' aquest blog animo a tothom a participar en qualsevol de les comissions de treball i opinió que existeixen en aquest patronat, i dono les gracies en nom de tots, als que ja ho fan.
Les entitats culturals i socials a Torredembarra són moltes i molt importants, ells fan que les festes siguin tradicionals i nostres, cada poble té les seves arrels i Torredembarra mai no pot perdre les seves, les opinions al carrer, són que ens hem de diversificar,o sigui més per a tothom, i jo hi estic d’acord, però hem de pensar que per construir coses noves no hem de destruir el que ja existeix i que té la nostra impremta.
Ha estat per mi, complicat explicar als mitjans de comunicació el programa de la festa del quadre, era molt intens i difícil de destacar un acte per damunt d’un altre, tots eren importants, però no m’agradaria deixar d’anomenar els diables de Torredembarra i la seva tasca; ells varen organitzar la XI mostra de balls parlats amb d’implicació de 8 colles més, he de dir que ha estat PERFECTE, la programació era diversa i molt intensa, al matí campionat de futbol 7al pavelló i bany refrescant a la piscina, entrepans, begudes i totes les atencions necessàries per que es trobessin com a casa, a la tarda la mostra a la plaça del castell, correfoc, sopar i concerts,han gestionat les barres i les coses els hi han anat molt bé, des d’aquí no puc més que desitjar que no s’aturin i que continuïn implicant-se.
Dono les gracies, al ball de diables infantils, la mulasseta i la mulassa, ball de bastons, ball de pastorets,els gegants, nans, als castellers (sé que els que van prendre mal, estan bé)als grallers,al ball de serrallonga, als sardanistes, a les rosalietes, a les persones anònimes que han estat al darrera de tot i al personal del Patronat de Cultura especialment (a les tres),al nostre anterior regidor de cultura, a les persones que han ajudat a la zona esportiva municipal, també a la Policia Local que han treballat molt per la nostra seguretat, a la súper brigada d’actes,a la Rosa i a la Montse, als mitjans de comunicació, a la nostra radio local i a la gent de dintre i fora de Torredembarra, per la seva resposta.
Totes les opinions són vàlides, però ha estat una festassa!

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues a ver si ahora que tenemos al Psoe en cultura ¡se nota! Ya está bien de tanta "culturilla".

Anònim ha dit...

Si que s'ha notat!

El primer que ha fet ha sigut tornar a posar la bandera espanyola per les festes!

susanna navarro ha dit...

El tema de la bandera, va ser un error que arreglarem inmediatament i no tornarà a produir-se.
La regidora de Cultura(PSC)

Anònim ha dit...

Si, digues el que vulguis. Però als diables se'ls subvenciona amb els nostres calés, per tenir-los contents i us donin l'alcaldia. A canvi a nosaltres ningú ens subvenciona les hores perdudes i el material per protegir els aparadors de les botigues.

Per cert, quant parles de fer coses noves sense destruir les velles, et deus referir a l'UDT, que després de tants anys i esforç desinteressat, arrives tu i te la carregues.

Anònim ha dit...

Si hombre, ¿y porqué no ha de ondear la bandera? ¿Para eso voté al Psoe? ¿Para que ahora llegues tu y solo hagas caso a tus amigos, esos que solo te rien las gracias? Pues si que empiezas bien.

Anònim ha dit...

Ostres, aixó de la bandera m'ha deixa't transvalsat.

La festa del quadre es perfecta per una peli d'en Berlanga.

Anònim ha dit...

Eso de la bandera debe ser una concesión a ERC para ayudaros a mantener la silla

Anònim ha dit...

Con lo rápido que contestaste al anónimo número 2 y lo que tardas en responder a los siguientes... uy, uy, uy...

Por cierto, ¿por qué fué un error?

Anònim ha dit...

Menys mal! Em pensava que havia sigut l'únic que s'havia adonat d'aixó de la bandera!

Viva la curtura, con el Psoe!

Anònim ha dit...

Piltrafilla, tu que estudios tienes???,aparte de ser la mamporrera del jimenez y algún que otro lio con el Ramon.

Anònim ha dit...

A mi la Festa em va semblar una mica justeta d'actes.

Anònim ha dit...

A mi también me gustaría saber porqué el tema de la bandera fué un error, han de ir las dos (lo dice la constitución). Que esto lo digan los de ERC o ABG lo entiendo, pero ¿vosotros? ¿para esto se os ha votado?

susanna navarro ha dit...

Hi ha un acord de plenari, que diu , que s'han de penjar la bandera del municipi i la de Catalunya.

Anònim ha dit...

Si en lo unico que os poneis de acuerdo es para saquear al pueblo. las banderas os da igual, lo unico que te interesa es la pasta, donde vas tú a ganar ese dinero, lo unico que sabes es hacer pollos fritos, pollera mas que pollera.

Anònim ha dit...

Mira que hi ha gent desagradable...Susana, endavant amb la nova tasca a cultura, ja veuràs que la gent que vivim les festes del poble i posem el nostre granet de sorra a les Festes Majors agraim molt que el regidor de torn s'impliqui en la tasca, sigui del color que sigui.

A l'anònim que diu que la Festa del Quadre va ser justeta d'actes, podries explicar que vas trobar a faltar? crítica sí, però constructiva, si us plau.

Anònim ha dit...

Una fiesta al gusto de todos es imposible.
Una fiesta no solo es cultural.
Una fiesta debe tener alicientes para toda la diversidad de gentes que forman la población.
Gobierne quien gobierne se subvencionan las entidades, no solo a los diablos.
Incluso se subvenciona a la udt.
Hagas lo que hagas siempre hay a quien no le va a gustar.