divendres, de febrer 08, 2008


PROMOCIÓ ALS JOVES, SERVEIS A INFANCIA I COOPERAR

Si donem una passejada, per la web de l’ajuntament www.torredembarra.cat i consultem les àrees de joventut, infància i cooperació, trobarem informació que possiblement serà d’utilitat si tenim persones que podrien estar vinculades amb alguna de les tres àrees que la formen, i si no, com a mera informació.
En aquest espai trobarem: L’agenda
Actes i activitats
Projectes
Publicacions.
Encara no trobarem penjada l’agenda de tot l’any, però sí, els fets presents i més endavant a mesura que anem tancant projectes, els futurs.
Tenim moltes il·lusions posades i desitgem que surtin el major nombre de serveis possibles. Com a novetat important, voldríem destacar que ja portem mesos amb una idea que ens ronda pel cap constantment i que cada vegada la tenim més a prop, i és que per primer cop Torredembarra doni l’oportunitat als nens que ho desitgin d’anar de colònies, les primeres colònies municipals. Tot i amb això mantindríem el casal d’estiu, mirant d’ampliar-lo i millorar-lo el màxim possible, així com també el XVIII parc de jocs de setmana santa.
El proper dia 22, esperem inaugurar el Punt d’informació Juvenil (PIJ) que tindrà la seva seu a la segona planta del Casal Municipal, i que estarà obert per las tardes i on hi haurà una dinamitzadora, que ajudarà als nois que voluntàriament vulguin acostar-se i tirar endavant qualsevol dels projectes que es posarà en marxa, revista de joves, pàgina web, radio, campanyes de joventut, projectes, cursos, etc.
Pel que fa a cooperació, desenvoluparem tornem-hi! Les jornades interculturals, amb el propòsit de conèixer-nos tots més i millor i poder així comprendre. A més de qualsevol campanya que ens arriba a les mans per col·laborar amb aquell o l’altre país que tant ho necessiten. En breus dies iniciem la recollida de sabons dels que trobareu cartells pel poble i a les escoles, Ajudeu-los!!!!! És molt important!