dijous, de febrer 28, 2008


Avui mentre esmorzava i fullejava el diari de Tarragona, a la secció d’opinió, he trobat l’article que penjo.
IMPACTACTANTS LES DECLARACIONS DEL CANDIDAT PER TARRAGONA RAÜL FONT AL MANIFESTAR, I CITO TEXTUALMENT SEGONS POSA EL DIARI REFERINT-SE A CIU: es una chica dispuesta a irse a la cama con quien sea
Sota, especifica, que todo sea por la estabillidad de Espanya i Catalunya.
Més a sota encara demana: disculpas a todas aquellas personas que se hallan molestado u ofendido por el titular y el contenido de la entrevista, totalmente alejada de la sensibilidad de la fuerza política en la que milito.

Molt bé Sr. Font i quan pensa demanar disculpes a las CHICAS?, per què no a escollit el sexe masculí per aquesta, més que desafortunada declaració?
Jo el podria contestar que" només el sexe femení per Vd és promiscuo(entenen que és això el que volia dir) el masculí No".
A Vostè tant se li en foten les polítiques d’igualtat, per tenir una societat més justa, podria ser que el subconscient li hagi jugat una mala pasada? Crec que és del tot improbable, inclús demanant disculpes, ha oblidat que nosaltres(les dones) som de carn i ossos, del tot treballadores, combatives, serioses i ens podem moure en qualsevol camp als mateixos nivells que un home.
Vostè obvia moltes coses sobre nosaltres i ens arrastra amb aquest tipus de comentaris, ens arrastra a l’època de cromanyó, i no ens dona el nostre lloc,el nostre lloc tant lluitat i que a les nostres avies tant els va costar d’ aconseguir.
Quan parla de disculpes, les demana a les persones, No SR. Font les disculpes a les ofeses, osease a las CHICAS.
MIRI COM DIU AQUELLA CANÇÓ, EL PROBLEMA NO ESTÁ EN LA MINI FALDILLA SI NO EN EL PENSAMENT BRUT DE QUI LA MIRA.
Espero que faci una rectificació de la rectificació del article, i demani disculpes seriosiosses, jo li asseguro que li acceptaré. Aquesta és la diferencia entre Vostè i jo, i no entre homes i dones.

dissabte, de febrer 23, 2008


SÓC SOCIALISTA CATALANA, I NO VULL SER UNA ALTRE COSA.

En el decurs de la setmana, miro de trobar moments, bons moments per pensar, sóc prou impulsiva, i deu ser per això mateix, que tinc la necessitat de parar i analitzar.
Sovint, recordo converses mantingudes amb persones i que son tant ràpides que només et porten a contestar , a donar respostes, i no a valorar els per quès???

Ara que tinc un d’aquests moments, penso en unes en particular i que m’ajudaran a refermar-me en els meus propis principis. Radera una militància, una simpatia, un associacionisme , hi ha o hi hauria d’haver un fonament, unes bases, que és el que fa que les persones es moguin en pro de... i jo no l’he variat pel que fa a la meva lleialtat al PSC, un PSC, que sento com a meu propi, i el fet de veure persones dubtant de les seves raons polítiques, em desagrada. De problemes amics, sempre n’hi han, qui no els té amb el seu cap?? Qui no? Amb la seva família, amb els fills, amb algun amic, amb l’entorn, amb la llei, amb el veí del cinquè. I que, quin és el resultat de tot plegat? Continuar, continuar i no parar, intentar reflexionar, i que reflexionin, avançar, minimitzar els errors dels altres i el nostres propis (qui no s’ha equivocat mai?).
A vegades la nostra pròpia situació extrema, ens fa acostar-nos amb aquells que per nosaltres eren el “COCO” i aquí si que no hi ha tornada enredera , i senyors!!!, ja la hem cagat (amb perdó de la paraula) per tant, el que vinc a dir és, que no abandonem mai els nostres ideals, treballem des de dintre i construïm nosaltres un futur millor i des de la una òptica que mai ha de ser només nostra, ha de ser la de la majoria i la més justa.

I continuant amb la profunditat que sento avui i que m’han donat per reflexionar diverses persones, no hem puc estar de destacar un fet emotiu produït pel Sr. Felipe González a la seva estada al Palau de fires i Congressos de Tarragona i del que no opinaré, només el copio i aquí us el penjo per si algú el vol analitzar, o no; a dit coses com aquesta entre d’altres:
'El corazón lo tienen durillo, y cabeza les falta bastante', concluyó González, levantando por enésima vez el aplauso de los miles de simpatizantes socialistas. Así, reprochó al PP que diga que se procupa 'de los currantes' mientras 'se opone a que suba el salario mínimo', o que digan que 'si una mujer quiere revisarse el pecho para ver si tiene cáncer de mama, si es ecuatoriana no debe ser admitida en una clínica'.
A banda d’això, quan en Felipe, a arribat al lloc hi havien uns nois joves amb pancartes, als quals a nomenat i els ha mostrat respecte. Aquesta és la diferencia.

dimecres, de febrer 20, 2008


CAMPANYA DE RECOLLIDA DE PRODUCTES D'HIGENE.


L'associació d'amics del poble Saharauí i la delegació del front polissari a Catalunya, organitzen la 14ª caravana Catalana Solidària, amb el poble Saharauí, compta amb el suport de la Regidoria de Cooperació de l'ajuntament de Torredembarra per primer any i esperem que amb la solidaritat del veins del municipi, a més d'altres, entitats, ONG.

AQUESTA CAMPANYA, ES DURÀ A TERME A TOT CATALUNYA I AQUEST ANY ES RECULLEN PRODUCTES D'HIGENE.


SABÓ, GEL, XAMPÚ

Els punts de recollida els trobareu:

* ceip Antoni Roig

*ceip Molí de vent

*ceip L'Antina


El termini, és fins el dia 7 de març 2008


Els productes recollits aniran als campaments de refugtiats de Tindouf.


Amics blocaires, ajudeu i col.laboreu, gracies.

diumenge, de febrer 10, 2008

Immigració e idioma, segons el PPC


divendres, de febrer 08, 2008


PROMOCIÓ ALS JOVES, SERVEIS A INFANCIA I COOPERAR

Si donem una passejada, per la web de l’ajuntament www.torredembarra.cat i consultem les àrees de joventut, infància i cooperació, trobarem informació que possiblement serà d’utilitat si tenim persones que podrien estar vinculades amb alguna de les tres àrees que la formen, i si no, com a mera informació.
En aquest espai trobarem: L’agenda
Actes i activitats
Projectes
Publicacions.
Encara no trobarem penjada l’agenda de tot l’any, però sí, els fets presents i més endavant a mesura que anem tancant projectes, els futurs.
Tenim moltes il·lusions posades i desitgem que surtin el major nombre de serveis possibles. Com a novetat important, voldríem destacar que ja portem mesos amb una idea que ens ronda pel cap constantment i que cada vegada la tenim més a prop, i és que per primer cop Torredembarra doni l’oportunitat als nens que ho desitgin d’anar de colònies, les primeres colònies municipals. Tot i amb això mantindríem el casal d’estiu, mirant d’ampliar-lo i millorar-lo el màxim possible, així com també el XVIII parc de jocs de setmana santa.
El proper dia 22, esperem inaugurar el Punt d’informació Juvenil (PIJ) que tindrà la seva seu a la segona planta del Casal Municipal, i que estarà obert per las tardes i on hi haurà una dinamitzadora, que ajudarà als nois que voluntàriament vulguin acostar-se i tirar endavant qualsevol dels projectes que es posarà en marxa, revista de joves, pàgina web, radio, campanyes de joventut, projectes, cursos, etc.
Pel que fa a cooperació, desenvoluparem tornem-hi! Les jornades interculturals, amb el propòsit de conèixer-nos tots més i millor i poder així comprendre. A més de qualsevol campanya que ens arriba a les mans per col·laborar amb aquell o l’altre país que tant ho necessiten. En breus dies iniciem la recollida de sabons dels que trobareu cartells pel poble i a les escoles, Ajudeu-los!!!!! És molt important!

dimarts, de febrer 05, 2008