dilluns, de desembre 04, 2006

AQUELLA TARDA AMB ELLS
Del que vull parlar avui, ho entendreu, si després d’aquestes línees , mireu el que hi ha a sota penjat i que és diu, AQUELLA TARDA AMB ELLS.
Una sèrie de persones, que segons ells van ser convidats a assistir al ball de la Llar de jubilats, manifesten, (al meu parer), coses horribles, com també les paraules que utilitzen:
Les mancances del lloc són impressionants
PER L’AMOR DE DEU
Lamentable (3 cops)
Relegats
No tenen activitats lúdiques
No tenen condicions dignes
Els senyors de l’ajuntament (i aquestos qui deuen ser?) (els funcionaris, els regidors...qui?)
I ect..
La meva opinió personal, és que, primer: hi han una sèrie de “gent” que ja han començat la campanya electoral, (no sabia que ja tocava!!!!), jo pensava que les preocupacions es tenien tot l’any, per la gent gran i la menuda i la mitjana.
Segon: que part d’aquesta gent, que parla de “Els senyors de l’ajuntament” han format part d’aquests senyors, com per exemple la Senyora Olga, que per pertanyia a un grup polític, que abans es deia ADMC, va entrar per la porta de rradera de l’ajuntament i venga ja tenim un altre càrrec de confiança anomenat a dit, i que que jo sàpiga en tot aquell temps mentre” xuclava de la mamella” ,no va anar mai a veure a la gent gran, feia el seu horari, cobrava a fi de mes, i cap a casa.
Tercer i molt greu: Crec sincerament que anar al ball dels jubilats i posar-los nerviosos, amb cosses que no s’arreglen, precisament en un ball, és com a mínim, un acte de irresponsabilitat de grau superior i de no saber on són els límits entre política i humanitat.

Si no podeu veure amb claredat l’article, quan estigueu damunt, amb el segon boto del ratolí cliqueu damunt (abrir vínculo) i a sota veureu quadradet amb 4 fletxes que si el cliqueu també, ho veureu perfectament, lamento no haver-lo pogut penjar en millors condicions.