dimarts, de març 27, 2007


Buenes! Ja esta aquí la mosca collonera (amb perdó).
Avui parlarem, de que parlarem?, de la feina dels funcionaris en general i la dels de Torredembarra en particular. Ja sabeu que estat uns “dies fora de joc”, i com no? les preocupacions hi eren, estem en una temporada on la feina se’ns multiplica per segons, tot s’ajunta, les jornades de portes obertes del pavelló, la nit de l’esport, la finalització del concurs “UN NOM PER AL PAVELLÓ”, i tot allò que arriba diàriament a qualsevol de les regidories.
Doncs amics, com que els Regidors estem per promoure polítiques, la maquinaria pot perfectament funcionar sense nosaltres. I així ha estat, avui he anat 5mint a l’ajuntament i he rebut mostres de carinyo i m’informaven que estigues tranquil·la, que tot va correctament, i escoltar això, és com sentir música, he de dir que els dies previs als aconteixemts, ja hem garantien la bona feina i així ha estat. Gracies a tots i gracies als meus companys regidors per suplir-me en tot allò que ha calgut. AMENAZA DIRECTE: el dijous, si tot va be, aniré al currillo.

17 comentaris:

rafael ha dit...

Querida Susana, me parece que corres demasiado y no tendrias que hacerlo,tu misma, si sirve para no dar vueltas a la cabeza, bien, pero tambien puedes cojer un buen libro, o bien, una pelicula de risa
o del tema que mas te guste, en cualquier caso me alegro mucho. besitos

Anònim ha dit...

Entre els treballadors de l'Ajuntament es preguntavem que si d'anar a enterro ens haguessin fet el mateix que amb el Pepe.

susanna navarro ha dit...

El comentari anterior, és de tenir molt mala llet, prenda.

Anònim ha dit...

La mala llet la gasteu vosaltres, i em sap greu dir-ho. Prenda.

rafael ha dit...

Querido anónimo,el comentario que haces y donde lo haces merece el mayor de los desprecios que te puedas imaginar, tienes que ser una fiera currupia, con tanta mala leche, que ni tu propia madre te reconoceria, seguramente la leche que te dieros en lugar de dartela por la boca, te la sumistraron a traves de una lavativa, y ya saves por donde..VERDAD?

Anònim ha dit...

Al enfermo mental:lo tuyo no tiene solución, no existe el psiquiátrico que te cure. Y no hables en nombre de los trabajadores del Ayuntamiento, tu no formas parte de ellos y deja a los muertos descansar, desgracia, que no tienes verguenza ni te la han enseñado nunca.

Anònim ha dit...

No ets funcionari del Ajuntament.
A la vida ian homes, hemenets, cagabandurries i pixatintes, i per mala sort, no as evolucionat desde el ultim lloc.

Anònim ha dit...

A este facha, se le arregla rápido. Pim, pam, pum.

jordi salvat ha dit...

Davant del que estic llegint en els blocs torrencs darrerament em queda clar que hi ha diverses persones que els freqüenten que necessiten un psicòleg o directament un psiquiatra ja. Tantes desequilibris mentals provoca que faltin poques setmanes per les eleccions.

Susanna, ni cas. Tu, a lo teu. Que ara toca la Nit de l'Esport. I després, moltes coses més.

Una abraçad

Anònim ha dit...

Benvolguda Susana, des del món de l'esport volem veure't aviat, sempre amb nosaltres, sempre en peu de guerra, sempre amb ganes de treballar, Molts petons i ànim.

Anònim ha dit...

Y hay psiquiatras en el paro, con la de clientes potenciales que tenemos en Torredembarra.
Susana, ni caso y recuerda que el saber popular dice: A todo cerdo le llega su San Martin.
Por tanto ni inmutarse

resnoesmesqui ha dit...

Trobo que el comentari està fora de lloc. Ja fa temps que els estem als blocs ho comentem (bé no tots...) En Salvat, en Suñé i jo mateix estem veien com dia a dia els comentaris son cada cop més irreverents, innecessaris, de molt mala fe. Caldrà dons pensar que potser els ánims de fer un blogs: discusió, debat, propostes, intimitats, etc., està fora de lloc i que ens hem equivocat. No sabeu els insults que rebo en el meu correu. Desprès diuen: "No m'has publicat l'escrit, no et transparent, ets un censor". I que em de fer?. Publicar com és fiquen amb els familiars, com ens repten a dir allò que ells volen que diem cuartant la nostra llibertat individual de poder escollir alló del que volem parlar?.
Potser hauriem de reflexionar. El què és segur (crec modestament) què els més exaltats son simpatitzants i militants dels partits (de tots els partits) i no estaria malament un crit a la calma seriós i contundent per part del "liders" locals.

jordi pla ha dit...

M'alegra tornar-te a llegir. Apa! noia (ai, dona)no afluixis.

susanna navarro ha dit...

Moltes gracies Jordi!

Anònim ha dit...

ANONYMOUS, tu trabajas en el ayuntamiento??? deberian darte la baja permanente e incapacitarte. No mereces trabajar en nuestro ayuntamiento.

Anònim ha dit...

Escribir barbaridades es facil, lo dificil es debatir las cuestiones de interes general (digo general)que el acceso a los blogs sea libre, es bueno y malo a la vez, personalmente creo que no son militantes los que escriben tantas tonterias, pero es una opinión particular.
Con el tiempo se iran puliendo estas actividades y los que solo entran para faltar el respeto desapareceran

Anònim ha dit...

Con la de paro que hay entre los psicologos, si los que los necesitan se decidieran a ir, seria una profesión muy lucrativa.
Sobre todo especialistas en frustraciones.