dimarts, de març 06, 2007


Ja ho diuen als telenotícies que el temps està variant, hi tant!!! I espereu que cada vegada ens acostem més al Maig, insisteixo que els deures ja han d’estar fets, no hi han més pròrrogues, ni repesques, i setembre no arribarà fins després de les eleccions;
I la sensació, és de que ja hagués arribat la calor, la que tant ens agrada a alguns, la platja, el solet, el poble plenet de estiuejants, les botigues plenes, les cues...(a la platja de Torredembarra ja podem observar persones prenen el primer raig de sol, és el millor de la temporada). Però no em volia referir aquesta calor, més aviat, a la sensació tèrmica en l’àmbit polític, si mireu qualsevol bloc, comprovareu, l’ambientillu, no ens hem de posar nerviosos, n’hi ha algun que...embolica que fa fort! jo per mi, que creen l’article, ells mateixos es fan els comentaris i ells mateixos es contesten, no sé si m’enteneu???(Ojo, abans de que algú es doni per eludit, aclarir que només és una sensació, no vayamos a....que el tema està delicat). Jo a pesar de que algú li sembli que necessito xorrets d’aigua relaxants, estic contenta, les coses no m’han anat malament i tanco aquí un desig molt agradable en general, ha estat tota una experiència que recordaré sempre i que podré explicar a qui sigui quan sigui. Em quedo amb els millors moments i no oblido els dolents, deixo projectes acabats i alguns en la meva ment, deixo coneguts i amistats, i suposo que persones que no han cregut en mi ni en el meu criteri, em sap greu sincerament, EIH!!! que no s’alarmi ningú, o se’n alegri ningú, no marxo!!!! Però si que és veritat que Torredembarra és un poble màgic, i mai se sap que passarà????
Aquest dies, tinc un projecte nou , que m’il·lusiona, és la redacció del programa polític del PSC, que és on jo milito i no al PSOE, i mireu la redacció d’aquest, és per mi tot un repte i sabeu per que? JO ME’L CREC, només desitjo poder-lo desenvolupar, és social, democràtic, és respectuós amb tothom, esta obert al diàleg, a la participació, just, sensible amb les necessitats, i el més important és necessari, i no és una carta als reis, és un document d’obligacions, jo per la meva part, penso aplicar-lo al mil·límetre i si no ja m’ho direu, quan surti al carrer, no el llençeu, si teniu uns minuts, llegiu-lo, jo sempre em miro el dels altres i en tinc de la legislatura passada, és una mostra de respecte a pesar de no compartir el mateixos criteris.

VENGA, I ARA FOTEU-ME CANYA I ANALITZEU TOT EL QUE DIC, FINS L’ ULTIMA COMA.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Tal com molt ben dit dius, escriure el programa del pròpi partit té un interés notable especialment si tenim un projecte ideal de ciutat on viure. Moltes vegades ens proposem la redacció del programa, simplement per la proximitat de les eleccions, però no hem tingut temps de fer la necessària reflexió del projecte de ciutat. Ho dic perque nosaltres des de l'ABG ho hem intentat, i al marge de ser una tasca engrescadora és ingent. Et desborda i veus que no pot ser obra d'un sol partit. Els programes una vegada resoltes les eleccions, es tradueixen en un nou document del grup de govern nou que anomenem Programa de govern, aquest al llarg de la legislatura sofreix noves incorporacions i oblits especialment amb el pressupost municipal, i de fet forma finalment l'Obra de govern. Voldria que hi reflexionessim tots junts, el nostre ajuntament mai ha traduït el seu Programa de govern i pressupost en un Pla de Mandat estructurat en Plans d'Acció. El que més s'assembla a aquesta estructura democràtica de plantejament de govern està explicat en l'Agènda 21 Local de Torredembarra. El meu desig més íntim passaria per veure plasmada la decisió més important del nou govern, a més de en un Programa de govern, en un Pla de Mandat, on s'especifiqués a quatre anys vista en què i com volem gastar el recursos municipals, convocant d'entrada unes Jornades sobre quin futur volem per Torredembarra i la seva comarca. Així tindriem l'espai que ens manca de cap on volem anar i com arribar-hi. No fer-ho és com fer el mateix camí, però com aquella mula amb els ulls envenats, sense haver sortit del tomb. Ens hem d'arriscar de mirar el nostre futur amb els nostres pròpis ulls.

Anònim ha dit...

Fer un programa electoral és fantàstic. Complir-lo ja seria impressionant! Recordeu el que deia el programa del PSC del 2.003 sobre el respecte al medi ambient i sobre els Muntanyans?

“Ja que l’Ajuntament de Torredembarra no te la capacitat econòmica per a entrar en un procés de risc financer, habilitarem les fórmules necessàries per a executar la compra de terrenys quan aquests, degudament transformats, estiguin venuts. Fórmula interessant en una situació com l’actual”.

“El referent obligat del nostre programa a l’hora de desenvolupar aquest apartat és l’Agenda 21, elaborada pel conjunt de ciutadans i aprovada per tots els grups polítics presents a l’Ajuntament.”.

rafael ha dit...

Susanita, que tengas buen fin de semana.besitos

Anònim ha dit...

Cuans mes partits formen un gobern, mes dificil es desembulupa un programa.

Anònim ha dit...

et trobo una mica ensucrada,et passa res?