dilluns, de gener 28, 2008






CARNAVAL



SAP GREU:
Bones a tothom ! Sap greu deia, no donar la qualitat que un voldria i que les persones mereixen, i em refereixo aquesta vegada al CARNAVAL, CARNAVAL!!!!!!!!!!!!!!!

Com ja varem evidenciar a la cavalcada de reis, el pressupost ens marca el camí, i ens hem de sacrificar, fer les coses? SI, evidentment. Com ens agradarien? Doncs NO.

El fet és que, enguany ens haurem de menjar la paella sota el cel ras, i no parem de mirar quin temps ens farà el proper diumenge. Qui en té la culpa? 5.000 euros, la carpa de la que disposa l’Ajuntament té aprox. 500 metros i en fan falta 500 més, a banda el muntar-la que té també el seu cost. Per tant i davant la retallada de pressupostos pel 2008, el criteri de la comissió de carnaval, ha estat mantenir el carnaval com fins ara, apujant l’import i augmentant el número de premis, gracies als espònsors, reconeixent així l’esforç econòmic que fan les persones, deixar les subvencions o ajudes que dona el patronat igual que al 2007, i no llogant la carpa.

Avui que s’ha fet el sorteig, s’han sentit coses com: si l’ Ajuntament de Torredembarra, el que vol és posar impediments perquè no hi hagi carnaval... Cada vegada va a menys...
Ens quedarem sense carnaval... i etc. A mi m’agradaria dir que, no és cert, que ja ens agradaria donar el màxim de tot i per a tot, però no és possible, segons diuen el que saben de tot això s’acosten mesos durs per l’economia a tots nivells i no podem gastar tant com voldríem.

Jo el que demanaria, i ja sé que és abusar, és que els que sortireu, o feu amb la màxima il•lusió i que gaudiu plenament d’aquesta festa, nosaltres estarem pendents de que , el poc o molt que podem oferir, no falli per cap banda i crieu-nos, o fem a moltes ganes i desitjant que tot sigui el millor possible.

Crec que parlo per mi, per les persones que treballen a cultura, i per la comissió de carnaval, que tinguem sort i faci molt bon dia i que gaudim la festa a tope!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Susanita: Esta es la versión de la Torredembarra optimista ¡¡
Que penita y que dolor.

Anònim ha dit...

Penita, es que haya gente, esperando el carnaval, la rua de reyes o algo que haga el Ayuntamiento simplemente para CRITICAR, esas personas que critican, seguramente no arriman el hombro GRATUITAMENTE, para que todo salga bien, o exponer ideas nuevas, solamente exigir exigir exigir, y criticar criticar criticar, siempre la misma canción.

Ánimo Susanna, sigue con la ilusión, el empuje y las ganas que tienes.

Anònim ha dit...

Querida Susana, que pena lo de la carpa. Con el buen rollo que ahora teneis con los de Aqualia, no lo podrían haber subvencionado ellos.

Sin no recuerdo mal los Sres de Sorea subvencionaban bastantes cosas, como por ejemplo el Cartell de Premis, cuyo coste era de aprox. 6.000€.

Solamente hay que tener ganas de hacer bien las cosas, no demos la culpa siempre a los presupuestos.

Anònim ha dit...

Ánims i endavant, imaginació al poder! i a exprimir i fer exprimir les neurones. Que com bé dius en un post anterior, objectiu treballar per Torredembarra, que per això s'es regidor. No per fer d'aparador o trampolí o assegurar-se un sou com alguns dels que tenim aquí a la Torre. Axí que Susana endavant i a fer servir tots els recursos que tens al patronat, que encara que minsos, segur que funcionaran al màxim.

Anònim ha dit...

Sorea solo subvenciono el cartel de premios en una ocasión, si hubieses participado en las comisiones de la gente que no estamos en politica pero participamos, lo sabrias.