dijous, de febrer 28, 2008


Avui mentre esmorzava i fullejava el diari de Tarragona, a la secció d’opinió, he trobat l’article que penjo.
IMPACTACTANTS LES DECLARACIONS DEL CANDIDAT PER TARRAGONA RAÜL FONT AL MANIFESTAR, I CITO TEXTUALMENT SEGONS POSA EL DIARI REFERINT-SE A CIU: es una chica dispuesta a irse a la cama con quien sea
Sota, especifica, que todo sea por la estabillidad de Espanya i Catalunya.
Més a sota encara demana: disculpas a todas aquellas personas que se hallan molestado u ofendido por el titular y el contenido de la entrevista, totalmente alejada de la sensibilidad de la fuerza política en la que milito.

Molt bé Sr. Font i quan pensa demanar disculpes a las CHICAS?, per què no a escollit el sexe masculí per aquesta, més que desafortunada declaració?
Jo el podria contestar que" només el sexe femení per Vd és promiscuo(entenen que és això el que volia dir) el masculí No".
A Vostè tant se li en foten les polítiques d’igualtat, per tenir una societat més justa, podria ser que el subconscient li hagi jugat una mala pasada? Crec que és del tot improbable, inclús demanant disculpes, ha oblidat que nosaltres(les dones) som de carn i ossos, del tot treballadores, combatives, serioses i ens podem moure en qualsevol camp als mateixos nivells que un home.
Vostè obvia moltes coses sobre nosaltres i ens arrastra amb aquest tipus de comentaris, ens arrastra a l’època de cromanyó, i no ens dona el nostre lloc,el nostre lloc tant lluitat i que a les nostres avies tant els va costar d’ aconseguir.
Quan parla de disculpes, les demana a les persones, No SR. Font les disculpes a les ofeses, osease a las CHICAS.
MIRI COM DIU AQUELLA CANÇÓ, EL PROBLEMA NO ESTÁ EN LA MINI FALDILLA SI NO EN EL PENSAMENT BRUT DE QUI LA MIRA.
Espero que faci una rectificació de la rectificació del article, i demani disculpes seriosiosses, jo li asseguro que li acceptaré. Aquesta és la diferencia entre Vostè i jo, i no entre homes i dones.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Cuando no se piensa lo que se dice, se dice lo que se piensa

M.G ha dit...

Hola companya i amics,
també hem vaig sentir malament per aquestes declaracions.
Aquesta estúpida declaració pot estar
perfectament associada al tema de la
discriminació i els maltractaments cap
al sexe femení.
Intolerable.


Una abraçada Susanna, ens veurem al
S.Jordi dijous?

la cua de lleó ha dit...

Una gracieta i surt el pitjor de cadascú. Fer tot el que calgui ha de ser un exercici de responsabilitat i mai caure amb que la fi justifica el que fet.

Si fem el que cal fer, hem d'estar segurs que no és el que sols nosaltres creiem.

Sí el Sr. Font volia escenificar el ball més desitjat de la festa. Podria haver dit just això. Sense la negligent asseveració que tots entenem que quan algú és desitjat sexualment per tothom ha de ser indefectiblement una noia.

El sexisme no té sexe, paradoxalment. És pot ser verdot i fer riure si son ambdós sexes els que poden riure del mateix. La igualtat també passa per l'amistat i la naturalitat. Però encara queda molt de temps per a poder dir coses com aquesta i que la majoria de ciutadans no creguin que és inoportú i de mal gust.

Pobre Duran i Lleida quan s'assenti a negociar si ningú arribar a la meitat més un. Amb aquesta publicitat, s’aixecarà potser amb un acord... però de segur que no es podrà tornar a sentar, metafòricament parlant.

http://lacuadelleo.blogspot.com/

Anònim ha dit...

I tant!
Que et penses, que deixaré una oportunitat com aquesta per deixarme veure? Que estarà el Montilla, tiu!! i igual m'agafen per algun carrec algun lloc, com mola!