dijous, de març 13, 2008


COMISSIÓ DE LA FESTA DE SANT JOAN

És la comissió encarregada de la programació d’actes de la festa de Sant Joan. Està formada per un representant, com a mínim, de la junta del Patronat i persones què, a títol individual, s’han interessat per formar-hi part.
COMISSIÓ DE FESTES

És la comissió encarregada de dur a terme la programació de les festes del Quadre i de Santa Rosalia, que posteriorment són aprovades per la Junta del Patronat de Cultura. Està formada per representants d’entitats culturals de la Vila i totes aquelles persones que, amb caràcter individual, s’han interessat per formar-hi part, així com un representant, com a mínim, de la junta del Patronat de Cultura.
Les comissions treballen tot l’any, excepte un mes que tenen de descans després de que s’hagi realitzat l’acte per la qual treballava la comissió.
Aquestes dues són les que acabem de tancar aquesta setmana i ja tenim estructurat amb el consens de tots quines són les activitats que desenvoluparem els propers mesos, de la de festes majors hem fet el Quadre i desprès de Setmana Santa en hi posem amb Santa Rosalia.
L’activitat del Patronat és un NO parar i gràcies a les funcions d’aquestes comissions, podem decidir entre tots, quines festes volem. A banda de les festes, gestionem la col•laboració d’edicions de llibres, les exposicions pròpies i de les entitats, gestionem els espais del Patronat, les subvencions pròpies i de les entitats, col•laborem en projectes d’altres regidories... és una regidoria extensa i amable, a on per sort s’està en contacte directe amb la majoria dels veïns de la vila.
Per tant que menys que donar les gracies, a la Junta del Patronat que ens ajuda constantment i ens ofereixen el seu temps de lliura disposició ja que les comissions són a les vuit de la nit, les gracies també a les persones que formen les comissions de treball, a les entitats i associacions que participen, i a les persones que venen a títol individual a donar-nos una idea.
Apa! A continuar construint per a tots el nostre model per a la nostra Vila.

GRACIES.

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.