dilluns, de març 17, 2008

EM SEMBLA MOLT INTERESSANT ELS TEUS COMENTARIS, SOBRE TOT ELS RELACIONATS AMB LES DONES PERÒ TU TAMBÉ ETS LA REGIDORA D'ESPORTS NO? PER AIXÒ ET TRASLLADO EL COMENTARI QUE HE FET ABANS. ESPERO QUE NO T'HO AGAFIS COM UNA CRITICA DESTRUCTIVA SINO TOT EL CONTRARI. FA MOLT TEMPS QUE ENTRO AL TEU BLOG PER VEURE SI FAS ALGUN COMENTARI SOBRE EL PAVELLO I RES DE RES. A VEGADES TAMBÉ S'HA DE PARLAR DE LES COSES QUE NO SURTEN COM VOLIEM AIXÒ DONA CONFIANÇA.
UN PETÒ.
"QUE PASSA AMB EL PAVELLÓ SANT JORDI? DES DE L'AGOST QUE ESTÀ INUTILITZAT. ÉS UNA VERGONYA JA NO EL QUE VA PASSÀ SINO QUE FACI 7 MESOS QUE NO S'HAGI SOL·LUCIONAT.
CREC QUE S'HAURIA DE DONAR EXPLICACIONS.
HI HA UNA GRAN QUANTITAT D'ESPORTISTES QUE ESTAN DIRECTAMENT PERJUDICATS I TOTALMENT IGNORATS. LA REIDORIA IMPLICADA HAURIA DE DONAR LA CARA I ESPLICAR LES COSES QUE REALMENT PREOCUPEN ALS VILATANS. DESPRÉS ENS DEMANARA EL NOSTRE VOT PERÒ PER AIXÒ S'HAN DE GUANYAR LA NOSTRA CONFIANÇA


En resposta: En primer lloc t’agraeixo l’educació, intentaré aclarir les teves qüestions vers al pavelló, per mi és de gran frustració la inoperativatitat d’aquesta instal•lació, com comprendràs un equipament que va costar més de tres milions de euros, pagats en una part via subvenció i l’altre amb els diners municipals, va esser feta per la seva necessitat absoluta.
La inesperada inundació ens va fer pols a tots, esportistes, vilatans, tècnics, polítics, empresa constructora. El fet, és que va passar, les responsabilitats les varem depurar amb l’empresa i les asseguradores, això ens va fer perdre uns mesos i de vegades els nervis, una vegada aclarida aquesta part, comença un altre periple odiós, el restabliment del parquet, fusteria vestuaris, gimnasos, i etc... ara ja resolt. Aquesta vegada i davant la primera catàstrofe, ens ho mirem més amb lupa que mai, i es demana una prova d’estanqueïtat, que vindrà a durar aproximadament quatre setmanes, és detecten fruites d’aigua i s’ha demanat a l’empresa que és resolguin, o no podrem mai recepcionar l’obra, i en això ens trobem a hores d’ara.
Un cúmul de desafortunats incidents, de vegades penso que el destí ens està jugant un molt mala passada. Que més voldria jo, que veure el pavelló al cent per cent i amb l’activitat pel qual va estar creat.
Sento que les persones que l’han d’utilitzar, tinguin aquesta sensació d’agredolç i de que continuÏn com sempre, practicant esport al carrer. Espero en les properes setmanes tenir bones noticies per a tothom i per mi també.
Espero haver-te respost.

Susanna Navarro.