dissabte, de març 29, 2008






PASQUAL MARAGALL, CATALÀ DE L’ANY.
Fa, no més de cinc minuts, ha estat escollit en la figura de Pasqual Maragall i per els Catalans i Catalanes que han decidit votar, el Català de l’any 2007.
He de confessar la meva admiració per el que va esser el nostre President i per molts anys Alcalde de Barcelona. Sempre he vist en ell, la seva proximitat, espontaneïtat, i la paraula adequada, un home que es movia en política com peix a l’aigua i no el sabria encaixar en d’altre professió. La prova del que penso aquesta mateixa nit...
No ha tingut cap por a parlar de la malaltia que ell i d’altres persones pateixen i la por que els produeix, que ara transformarà en la recerca absoluta de solucions.
Desitjo amb tota la meva ànima que trobis el que busques i que no pateixis més del absolutament necessari.
Felicitats per el reconeixement i que jo modestament crec que era de justícia, President et desitjo el que més necessites, SALUT.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El Periódico és ben lliure d'empescar-se sonsònies com la de Català de l'Any, però sobta que TV3 es presti a coproduir una iniciativa tan marcada des del punt de vista polític i, de pas, pagar una campanya de publicitat a El Periódico que molts la voldrien. Un cop de vista a la nòmina de premiats de les darrers edicions resulta prou eloqüent: Ernest Lluch, Pau Gasol, Manuela de Madre, Ferran Adrià, Joan Manuel Serrat, Joan Massagué i Neus Català, als quals enguany s'hi ha afegit Pasqual Maragall. Sense negar mèrits personals a cap dels guanyadors, entre els quals hi ha vertaders patriotes i perfils humans excel·lents, el cert és que la llista -amb alguna excepció- respira un aire filosocialista molt de l'estil d'El Periódico.

Anònim ha dit...

TV3, televisió de catalunya. I encara t'estranyes a que es presti a coproduir aquesta iniciativa?????

Jo, ja fa anys que estic curat d'espants.