dimecres, de juny 04, 2008


En el diari la torre del mes de maig 2008 a la pag.7 i en el últim paràgraf, parla de les relacions del barri amb les entitats públiques en Josep Boronat en qualitat de President de l’entitat veïnal de Baix a Mar.
Parla de la indiferència que mostren les autoritats en vers al barri pel que fa a les festes de 2008, i exactament diu que<< l’associació no col•laborarà ni estarà representada en cap acte de la festa major que organitzi el patronat de cultura, no ens han tingut en compte a l’hora de confeccionar el calendari.... Un autèntic menys preu del Patronat de Cultura cap a la gent de Baix a Mar.>>
Només fer uns aclariments i en resposta a les afirmacions contundents fetes- i al meu parer no correctes- mesos abans de la nova constitució de la comissió varem penjar cartells per el barri de Baix a Mar, a on anunciàvem des de el Patronat que, qui volgués formar part d’aquesta comissió es poses en contacte amb el patronat per avisar-los de totes les reunions setmanals que es fessin entorn aquesta festa, i es varen apuntar dues veïnes de Baix a Mar, que no se si formen part o no ? de l’associació i d’altres membres interessats en treballar sobre la qüestió, del treball i del consens és que s’ha elaborat el programa de festa major.
I ja que se’ns acusa de treballar independentment, crec que és el moment de dir que en el mes de setembre del 2006, es varen demanar des de el registre d’entitats el registre de la mateixa i que mai hi hagut resposta per part d’aquesta associació i que no tenint en compte el incompliment d’aquesta norma, ens varem reunir amb l’associació per les cavalcades de reis i que també pensàvem que s’interessarien per estar presents en la de la festa de Sant Joan.
El que m’agradaria és que si es tractes d’un mal entès -que ja podria ser-, utilitzéssim el canals del diàleg perquè no es torni a produir, jo per la meva part estic disposada a parlar sempre de manera positiva per millorar tot el que es pugui i la participació es una eina que facilita la feina i assegura el triomf del que es farà.
Espero que aquest mal estar per part del President i el membres de l’associació es pugui solucionar immediatament, la veritat no pensava que poguessin tenir sensació de ser ignorats.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja es veu lo positiu en la forma d'escriure i d'expressar-se. Com pot ser que no tingui resposta de l'Associació, i alhora es reuneixi amb ella?
Què vol dir, que l'Associació és fantasma, o que Vostè perd els papers.
Una mica més d'humilitat no li vindria de més.
Per cert, segons els seu criteri, Vostè se sent al servei dels ciutadans i les entitats, o més aviat creu que forma part d'una èlit d'elegits per a comandar els destins del Poder?

Viva el PSOE!

Anònim ha dit...

Crec que la politica que es porta a cap per la regidora de Cultura Sra. Susana Navarro des del Patronat es manipuladora en tots els sentits, quan no li va l'Associció que correspont, resulta que la truquen i no contesten, ja va passar amb la festa de Clarà que portaben 6 mesos trucant-los cada dia hi no havia manera de posar-se en contacte amb ells, mira per on quan els membres del patronat es van opossar a traspassar la festa a un altre regidoria i algu dels membres van posar-se en contacte amb l'Associació de Veïns de Clarà van contestar a la primera.
Aixó es repateix molt sobint, el que jo creec es que la Sra. Susana Navarro no te cap interes per posar-se ne contacte amb l'Associació de Baix a Mar de Clarà ho qual sevol altre que no li sigui de la seva corda.

Con es sentiria la Sra. Susana Navarro, si quan es monta qualsevol acte cultural o ludic que correspongui al Patronat de Cultura, es fes des de un altre regidoria que si bé també es de l'Ajuntament no li correspont fer-se carrec de l'organització de la mateixa?.

Amb la seva actitut prepotent i manipuladora fa que a la festa de Baix a Mar i participin dues amigues seves que si que son de Baix a Mar, però no formen part de la junta de l'associació de Veïns que es qui els representa.

Que s'aconsegueix amb aquesta actitut, pues crear malestar i que a la festa hi hagi mal rollo.

Felicitats Sra. Susana Navarro, es voste una joia.

Visca Baix a Mar.

rafael ha dit...

Se estan haciendo acusaciones muy injustas, sobre una persona, que si algo bueno destacable tiene, es su naturalidad y predisposición a la hora de encontrarla, para colaborar en lo que se le pida...eso me consta, en muchisimas cosas que se hacen en este pueblo, ella da el cayo..en las que le tocan y en las que le piden que las haga y no son de su competencia. Nunca tiene un NO, por respuesta. Yo no comulgo con muchas decisiones que toma su partido, pero ella demuestra, antes y ahora su predisposición para retomar el dialogo, si este alguna vez se perdió.....Y cuando alguien extiende la mano, con naturalidad y sencillez, como lo está haciendo ella....No cojerla, o poner como excusa, algún posible error que ella como humana, puede haber cometido....pierden credibilidad, vuestros escritos y perdemos otra oportunidad, para retomar el dialogo; No seamos torpes y obtusos; Aceptemos todas las oportunidades, que den facilidad al entendimiento...vengan de donde venga, sin importarnos siglas, sin tener en cuenta rencillas pasadas o mal entendidos.¡¡Ojala!! todos nuestros concejales, tengan la misma predisposición, que nuestra Susanna.

pd-¡¡ Coño !!...si parece que he estado de vacaciones en el Tibet. besitos, que sigo de vacaciones

Anònim ha dit...

Aquesta noia es pensa que està per damunt del be i del mal, l'arrogància es molt dolenta

Anònim ha dit...

Como miembro de la Junta del Patronato de Cultura y de alguna de las Comisiones de fiestas no comparto las declaraciones del Presidente de la asociación de Baix a Mar, dado que el Patronato de Cultura en su momento hizo público, mediante carteles, la posibilidad de apuntarse a todos los ciudadanos de Torredembarra (y sin veto alguno) a las Comisiones de fiestas. Apuntar que en dichas comisiones no vale más el voto de un miembro de cualquier Junta (sea la propia de Cultura o de cualquier asociación) que el voto de un vecino, todos tienen derecho a opinar y a ser escuchados.
Las críticas constructivas ayudan a mejorar errores cometidos (se equivoca el que hace cosas, quien no hace nada, nunca se equivocará).Por ello, en esta linea considero injustos ciertos comentarios hacia una persona que trabaja por y para el pueblo 24 horas al día.
Susana: "al mundo entero quiero dar un mensaje de paz..." Besitos

Anònim ha dit...

Si, si, trabaja por y para el pueblo ahora que cobra por ello.

Besitos también.

Anònim ha dit...

Yo trabajo más de 8 horas diarias y seguro que cobrando mucho menos que ella.

Anònim ha dit...

No es tracte de cobrar o no del que es tracte de fer les coses ben fetes o mal fetes, es en aquest punt on s'aquivoca i molt quan es negocia amb un colectiu s'han de mantindre les formes i ha una Associació de veïns a Baix a Mar com a Sant Jordi o a Mont Clarà, en cito tres, en les de Sant Jordi i la de Mont Clarà es te en compte aquestes associacions a l'hora de fer una festa o qual sevol altre esdeveniment, com pot ser l'arranjament d'un carrer d'aquella zona, etc., a Baix a Mar no s'ha fet d'aquesta manera per tan l'actuació de la Regidora Susana Navarro, no es correcte, actua en contra de l'Associació per que no li cauen bé o no són de la seva corda, i aixó en politica no es pot admetra.

Anònim ha dit...

El que probablement hauria de fer es dimiti de Cultura i quedar-se amb Esports que sembla que ho fa molt bé.
Es cert que a Baix a Mar hi ha molt de rebombori.

Anònim ha dit...

SEÑORES POLITICOS, ESTAIS HECHANDO AL "PUEBLO" DE LA DEMOCRACIA....
PARA LAS PROXIMAS MUNICIPALES,
DECIDLE A LA MAMA Y A LA TIETA , QUE VOTEN POR MI.
ESTARIA BIEN, QUE SE CAMBIARA LA EXPRESION DE "CLASE POLITICA", POR LA DE "CANSINO IBERICO".

Anònim ha dit...

Zapatero a dicho:

Todo a punto para la mocion de censura. CIU+PP+GIT+Laura+Gassull+Juan

Anònim ha dit...

LA FANIA ALL STARS, TIENE UNA CANCION QUE RESUME TODO EL CIRCO MUNICIPAL.....
QUITATE TU, PARA PONERME YO...., QUITATE TU(PARAPAPAPAPAPA...).

Anònim ha dit...

La susana bien en deportes?????????
jajajajaj que chiste mas bueno, la gestión del pabellón de matricula de honor

Sigue así,

besitos

Anònim ha dit...

pero bueno,!!!!!! Un poco de respeto a Susana que es una regidora muy volcada en su trabajo como ninguna y le pone mucha voluntad!!! No sean tan crueles por favor

Anònim ha dit...

D'on no n´hi ha, no en pot raja i no mès es aixo lo de la sra. Susanna Navarro, està en politica pel compromis del seu partit amb la paritat a les llistes. Va treure acta en les primera eleccions en que va participar i va repetir en les ultimes per estrategia: donar l'impresió que l'equip del PSC era bò i ho havia fet bè. Greu error, haguesin guanyat mes substituin-la . Te problemes amb tothom - be, excepte algunes amigues oportunistes/transitories que la defensen a titol personal- i en continuarà tenint, no sols no te formació politica, tampoc sembla que ni acadèmica ni profesional. Es la mena de personatge que està clarament en politica per vanitat. Estic segur que el dia que plegui milloraran totes les competencies que gestiona. Ah! i d'esports que preguntin als interlocutors que ha tingut els ultims 3 anys.

Anònim ha dit...

Si us plau que algú li tregui les competencies d'esport, no parara fins enfonsar l'esport local. Solament afavoreix els que la llepan una mica, el fotut es quan marxi haurà deixat l'esport de cap avall. El mateix amb la gestió del pavelló, es una incompetent que no te ni idea d'esport ni com gestionar un pavelló que s'acompanya de les seves auxiliars a les que esplota sense miraments i els té el coco menjat, als pocs dies son iguals de maleduades i prepotents. Si no li caus bé ja has begut oli. Això és democracia, solidaritat, companyerisme s'omple la boca de paraules que ni siquiera sap el significat.
Si tinges una mica de dignitat hauria d'haver fet costat a la Laura i si veu que no arriba a mes, dimitir dignament que la seva arrogancia esta perjudicant a molta gent. Ara ja va be veura el peu que calcen certs regidors a les properes eleccions ja sabem a qui no votar.