dissabte, d’octubre 11, 2008




Moció també a la Pobla de Montornès:
Avui i per segon cop per a mi, he presenciat amb disgust el sabor que té la moció de censura, no com a dret d’altres formacions que obtenen el recolzament majoritari dintre les normes que ho fan possibles, sinó mitjançant persones que arrepleguen les veles del vaixell de tots i marxen deixant el nostre vaixell sotsobrant i a la deriva més absoluta.
La forma política com deia, contempla la possibilitat de moció de censura i també la qüestió de confiança, per tant regles del joc, el que no està suficientment acotat és la qüestió de la responsabilitat del acta d’un càrrec públic, és veritat que persones amb manca de valors clars i vulnerables ni han a tots cantons, per això mateix, hauríem de fer un esforç i modificar la llei pel que fa al respecte de consens amb totes les formacions polítiques.
Torredembarra ho ha patit no fa gaires dies, ara la Pobla de Montornès i possiblement i per desgràcia no serà l’ultima...
Veure com la gent escridassa a les persones que ho fan possible, no és agradable i si ho és, veure celebrar que després d’unes negociacions de projecte comú, s’acorda un govern de majoria tranquil i natural amb persones que mantindran el seu programa de govern pels propers anys i l’ajustaran el necessari per fer-lo realitat mantenint el seu compromís i respecte davant els seus veïns.
La política justa no és cap “conya”, ni cap “modus vivendi”, ni tots som iguals, és molt més; es l’oportunitat de millorar tot allò que en certa manera no s’ajusta a les necessitats, és treballar per donar garanties socials , és l’oportunitat de madurar per reconèixer mes drets per les persones i les seves determinacions, és l’oportunitat de pensar que escoltant el sentir majoritari, creixerem i evolucionem al nivell de les nostres oportunitats per no enyorar que el progrés avança més que nosaltres, treballem intensament perquè tots puguem ser una miqueta més lliures i no viure segrestats dins unes normes que res tenen a veure amb els ideals comuns, i tot dintre el marc de la democràcia que tant a costat i que alguns tant bé saben manipular.

No ho sé possiblement sóc una somiadora, pot ser si, però sabeu? La meva lluita interna em fa viure intensament i pensar que tot plegat no és una utopia, lluito diàriament per tenir més voluntat, persegueixo el meu destí i no deixo que la inèrcia em condicioni, lluito pel que crec, de vegades amb la paraula moderada i d’altres des de l’enfado més absolut com avui, però no em tornaré mai com ells, i si mai no puc més arreplegaré les veles del meu petit patí de vela i marxaré com vaig arribar, sense fer soroll.

Sóc Socialista Catalana i no donaré un pas endavant que perjudiqui al partit que omple part de la meva vida de sentiments.

P.D: Sento que alguns de vosaltres no hagueu experimentat aquest "plaer "(anava a dir una altre paraula, però segurament no seria políticament correcta)


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Alguna cosa malament deveu estar fent els socialistes quan us passa el que us passa. Potser és que sou massa autoritaris.
Sou vosaltres els que vau començar amb el joc. Sinó recorda Altafulla!!!

Anònim ha dit...

Desde luego tienes toda la razón, pero algo pasa en la escala de valores de los politicos municipales, lamentables espectaculos las mociones de censura, la culpa es de todos y cada uno de los partidos politicos por no querer coger el toro por los cuernos y preferir que se mantenga esta situación, al final un dia beneficia a unos y al otro dia a otros hagamos historia en Torredembarra por dos veces cambios en alcaldia PSC contra CIU y ahora cambio de PSC a CIU en Altafulla mocion de censura y gana PSC, en Roda de Bara PSC i PP contra CIU (antinatural no crees?) en Creixell una transfuga socialista se junta con PP y echa fuera a CIU y PSC, ahora en la Pobla de Montornes CIU hecha afuera a la lista blanca de PSC. Hasta a donde quereis llegar amigos politicos municipales? que creabilidad a la gente que vota en las elecciones podeis dar? la democracia bien entendida y responsable es buena pero tambien permite que interesados, chusqueros y otros aprovechados se os cuelen, Dentro de la buena voluntad que podais tener algunos permitirme deciros que vosotros y los dirigentes de los partidos politicos habeis acabado perdiendo el mundo de vista