dijous, de desembre 18, 2008





Diversos moments darrers:

No vull perdre pas la confiança,i menys aquests dies en que ja falta poc per Nadal, però possiblement des de la fredor vegi les coses de color fosc.
-En primer lloc, la moció que varen patir els companys socialistes a Constantí el passat dimecres 17 i que se suma a la de la Pobla de Montornés i Torredembarra, qui les propicia son ambdues parts, per un costat els “Talibans polítics” que marxen amb l’acta que moralment pertany a una ideologia de grup i en cap cas individual i els “caça taurons”les formacions suposadament decents que els accepten i en algunes ocasions la majoria, els van a pescar.
Un desig pel proper any 2009, PROU!

-En segon lloc, les negociacions per aquestos dies del President Montilla amb el que ahir es declarava ser Socialista Català el Sr. José Luís Rodriguez Zapatero i que espero que omplin les nostres expectatives, les expectatives dels i les Catalanes.
Un desig per enguany, més drets per Catalunya!



-En tercer lloc, que el govern de l’Ajuntament tingui seny i treballi que no utilitzi un projecte com el pàrking filadors, per malbaratar una subvenció com els 2.500.000euros de l’estat, pel sols fet de que ja està redactat, seria un greu error, aquest projecte no beneficiaria a ningú i en aquestos moments i hi ha d’altres prioritats, com rebaix de voreres per a minusvàlids, enllumenat públic, obres vivendes municipals per la seva posterior ocupació per persones que ho necessiten, rehabilitació piscina pública i escorxador. Hi havia i hi ha temps, ja hi han alguns municipis que l’han entregat i en deu dies podran rebre el 70% de la seva sol·licitud.
Una realitat i poca broma!

-En quart lloc, quin drama descobrir que una regidora que havia format part de l’anterior equip de govern i ara d’aquest nou, sota el pseudònim a la blogosfera de LA RABIA, avui a quedat descoberta definitivament, era una cosa que se sospitava per les seves formes, propina insults a regidors i persones de la vila, parla des de la més absoluta manca d’educació i jo diria que des de la més baixesa qualitat humana.
Una petició: Noia demana disculpes públiques com a mínim i marxa cap a casa teva si és que tens un mínim de...de “algo”. Disculpeu la foto és la del seu blog.....

4 comentaris:

rafael ha dit...

Creo que estas metiendo la pata en la olla, con el aceite caliente y la que tienes que pedir disculpas eres tu, por acusar sin pruebas y no tener ni idea, de como funciona esto, a nivel informatico. En segundo lugar...tienes que pedir disculpas, por llamarla "Talibans" politicos. besitos

Anònim ha dit...

Si esteu perden governs a municipis no miris al voltant buscant culpables , sou vosaltres els responsables , es la pròpia incapacitat per governar, es la incapacitat per treure amplies majories que permetin governar amb tranquil•litat i confiança.
La desconfiança envers les politiques que heu dut a terme no s’han vist recolzades a les urnes pels electors . Quan heu manat heu malmès els diners municipals en obres mal fetes i pitjor acabades i cap de vosaltres heu sigut capaços de fer autocrítica, de reconèixer que os heu equivocat.
Molts politics torrencs critiquen -sotovoce- a l’electorat de Torredembarra de que a l’ajuntament hi hagi representació de set formacions politiques,i , no es culpa de l’electorat aquesta situació! Es que l’electorat no dona la majoria a una formació determinada per que el nivell dels politics torrencs es similar i baix! No hi ha ningu que destaqui especialment . No te’n has donat conta encara?. No, no busquis als culpables fora.
Reflexió,autocrítica , humilitat i responsabilitat.

Anònim ha dit...

En resposta a la intervenció produida del regidor de l'oposició Grangel al Plenari del 18.12.08 i al titular del present blogg, informo:En el blogg de TorrEsquerra hi ha una persona que està emprant el nom de Laura Pradeda falsament incurrint per tant en un delicte de suplantació de personalitat amb resultat dany a la meva imatge i per tant immputable civil i penalment, delicte castigat amb condemnes privatives de llibertat. Per tant, sol-licito que si en el plaç de 12hores no es realitza una rectificació formal i pública del fet imputable procediré a denunciar-ho a la autoritats competents i a exercitar les accions criminals en empara dels meus drets tutelats constitucionalment.

Anònim ha dit...

està ple de faltes... i d'ortografia... també