diumenge, de desembre 14, 2008

El sopar!!!

Les taules eren de deu persones i prou plurals, això va donar peu a conèixer-nos més i explicar-nos les experiències, el present i el futur, en les diferents poblacions del Baix Gaià. El menú senzill, ampli i suficient, perquè alguns destaquéssim algun plat en especial. L’ambient familiar, el tracte excel·lent i els companys d’arreu molt receptius.
Un company va fer una proposta solidaria a la que tots ens varem afegir d’immediat per tant Jordi, Gràcies per pensar en ella.
Varem poder analitzar, la situació d’algunes persones que sota les sigles PSC han estat regidors i que ens han anat abandonat per formar governs que no eren els nostres, d’aquí arribem a la conclusió que la formació de llistes les properes legislatures hauran de passar per filtres més rigorosos, de totes formes sempre hi haurà qui posarà l’esquer per veure que poden pescar i que les eleccions no els varen donar.
En fi en resum, gràcies a tots pels pensaments i desitjos positius i per la voluntat de continuar quan el panorama no és el més propici i tot allò que desitjàvem mostrar, haurà d’esperar una mica .
Bones festes a tothom.