dimarts, de novembre 21, 2006


ENS CUREN I ENS CUIDEN

El dia 19 de novembre, entro a Urgències de l’hospital de Santa Tecla a les 7.30h aprox. i a les 12h. ja m’operaven, el cert és que ni jo mateixa m’ho esperava a pesar de que el meu especialista, ja m’ havia comentat aquesta possibilitat, però les coses és van precipitar de manera insospitada i els fets es van avançar, per una persona com jo, que només havia trepitjat el quiròfan per tenir els meus dos fills, és molt traumàtic, ser conscient que tens un problema de salut que s’ha de solucionar ràpidament, i no per la gravetat si no per lo dolorós.
Dono les gràcies, a la meva doctora, a la meva anestesista, i el seu equip de quiròfan, per la sensibilitat mostrada cap a mi i suposo que cap els altres malats, perquè en aquests moments ens sentim més que petits que mai i molt indefensos, perduts i amb moltes pors, i ells ens curen i ens cuiden, com ningú.
També dono les gracies a totes les persones que aquell dia estaven de guàrdia, metges, infermeras/ers etc... i a la meva mare que tant patia.
Un deu per la vostra professionalitat i humanitat. Gracies.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Amb el teu comentari assumeixo que estàs recuperada o en procés, en qualsevol cas tot pinta bé, i me n'alegro. Sembla que ara per aquestes dates a tots ens toca de prop les operacions, no se si es que Nadal demana guerra, ens vol veure al llit... però em fa l'efecte que ni a tu, ni a qui jo se, una operació no serà cap inconvenient per estar al 100% per Nadal.

Petons del Maresme