dimarts, de novembre 28, 2006

INTERPRETEM!

Tots en un moment o altre, interpretem!I no parlo precisament de fer teatre, o si?

Evidentment que no sempre, tenim informació de tot, i que les nostres opinions són objectives, és clar!(sota el nostre punt de vista), això hem referia quan parlava d’ interpretar al fet de prendre’s una actitud, un gest, unes paraules, etc, d’algun, en un sentit determinat.

De punts de vista n’hi ha tants com persones, donat que tot i que a vegades, podem coincidir en algunes coses amb els altres, difícilment podem coincidir al 100%, això que és bo o dolent?.

Arribar a no tindre diferencies amb els altres, és com creure, que els reis mags existeixen, i aquests fets, ens porten més d’un mal de cap, donat que quan algú ens inspira confiança, sempre hi ha aquell moment... desgraciadament, sempre hi ha algú que et dona aquella informació que no solem contrastar, i a la que sobtosament nosaltres li donem veracitat absoluta, però mai o casi mai, si no és molt enfadats!!!!, anem a preguntar si és real, i és una llàstima, però ja se sap que cada dia més, el nostre món avança i mare meva! molt ràpidament, tenim ordinadors i parlem amb altres persones a través d’ ells, i amb gent que ni tant sols coneixem de res, però es clar!amb el veí, el company, l’amic(com diria la meva mare) “PA QUE”.
Tots estem molt liats, tenim molta feina vaja!, però sempre tenim aquell ratet per parlar, de si aquell va dir o va fer.
I del mòbil, que me’n dieu? Tot lo dia enganxat a la orella, si de debò arribes a donar alguna infermetat, alguns, hi haurà un dia, que no ens podrem penjar les arracades.
Amb tot això el que vull dir, és que podríem fer un esforç, per dir sempre el que pensem o com a mínim, deixar les coses en “supuestamente” que últimament està tant de moda, però, que en els cas de las rel.lacions humanes, estaria molt bé.
Aquesta vegada no sé si m’explica’t amb claredat, i potser el que jo demano és com demanar, creure que els reis mags existeixen.
Ah! I com del que parlava era de ser sincer, he de dir que lo de les noves tecnologies, era simplement una excusa, per buscar alguna disculpa al defecte de fàbrica que tots tenim, vers a la sinceritat, honestedat, compañerisme i lleialtat cap els altres.
No cal que ens torturem però si que reflexionem!


Interpreta la foto!