diumenge, de febrer 11, 2007

LLUITA CONTRA ETA

Si partim de la base, i sota el punt de vista de que una de les obligacions de qualsevol govern , és proporcionar als ciutadans la seguretat i la llibertat dels ciutadans, davant qualsevol amenaça, hauríem de demanar als nostres polítics que fossin responsables i que davant aquests grans conflictes, oblidessin les sigles dels partits o qui guanyarà les eleccions.

Coincideixo amb el líder del PSOE davant la pregunta del líder del PP, de si en el cas que ETA demanes una altre treva, els tornaria a donar una altre oportunitat, la seva resposta: mantindrem la nostra postura i aprofitarem totes les oportunitats, així com va contestar el expresident Aznar a la mateixa pregunta al diari La Vanguardia el març del 2000.

La violència no es pot combatre amb més violència, i sembla ser que amb el dial.leg no és feina fàcil, si fos així ja faria anys que aquest mal hauria desaparegut, però això no ens ha de fer desistir, tot el contrari, hauríem de trobar la manera. Hem de reconèixer que la banda armada no ho ha posat fàcil i que l’últim atemptat no ens l’imaginàvem ningú i que deixa les possibilitats per l’entesa més reduïdes que mai. Però el que no ajuda gens, és la divisió en els dos grans partits de l’estat Espanyol.
Senyors del govern central, s’haurien de posar d’acord ja, estem parlant de ciutadans i no de vots, senyors del PP no continuïn posant pals a les rodes en aquest tema i no polititzin, aquí no toca.

4 comentaris:

Confident ha dit...

Torredembarra Confidencial nou blog sobre el que passa a Torredembarra explicat per un confident. http://torrencs.blogspot.com/

rafael ha dit...

Susanita,Susanita,tocar el tema de ETA,demuestra tener grandes aspiraciones y deseos de altos vuelos, como el muñequito de red-bull,ten cuidado a ver si tu jefe de fila, se da cuenta y te relega a posiciones mas retrasadas en las listas. besitos

susanna navarro ha dit...

lO SIENTO FANTASMA DEL CASTILLO, TOCAR CUALQUIER TEMA, EL QUE SEA, NO ES TENER ASPIRACIONES DE GRANDES VUELOS, SIMPLEMENTE PIDO SOLUCIONES A UN CONFLICTO HISTORICO, Y MI JEFE DE FILA NUNCA ME HACE REGALOS DE ESE TIPO, NO TE PREOCUPES POR MI, EL ME CONOCE BIEN Y CREO QUE HASTA LEE MI BLOC. TRANQUILO, FANTASMITA, FANTASMITA!!!!

Anònim ha dit...

Creo que tenemos temas más importantes que el de ETA a debatir en Torredembarra, puesto que este conflicto compete solucionar al gobierno central, mucho me temo que logren solucionar a corto y medio plazo.

El Sr.Zapatero,a los catalanes ya nos vendió la moto en el tema del Estatuto, pero a los abertzales, como se la meta doblada, no van a perdonarle y ya la tenemos liada otra vez, kale borroka, atentados, secuestros,...

Bastante ETA tenemos que tragar en TV Y PRENSA.

Ruego sacar temas de debate de ámbito local.