dilluns, d’abril 09, 2007





Fi a la setmana Santa!




Aquestes vacances que solen donar el tret de sortida cap el bon temps, han estat alterades per diferents aconteixements, entre d’altres el temps o més aviat el mal temps.
Però també per declaracions en algun blog, donant el alt nivell de tolerància, apostant per l’integració i en contra del racisme!!!!!!


El comentari del FANTASMA DEL CASTILLO:

No pretendiendo causar malestar, ni herir la sensibilidad de nadie me dispongo a comentar un tema espinoso en nuestro pueblo, convivimos ciudadanos de diferentes culturas, sin de momento grandes problemas, con respeto y cordura, propio de personas civilizadas. Hoy en el diari de Tarragona y en primera página nos informa de la concentración de mas de 2ooo personas de origen Árabe, venidas de toda España, para dar a conocer su religión y debatir sobre la importancia que tiene el Islam para favorecer la convivencia de los unos con los otros, el encuentro tendrá lugar este próximo puente de Semana Santa (de Viernes a Lunes de Pascua), en la nueva nave de nuestras brigadas, aun sin inaugurar. La pregunta que nos hacemos es la siguiente: ¿ Beneficia a un pueblo como Torredembarra, que buena parte de los ingresos que tenemos proceden de turismo, esta concentración?. ¿Es buena esta imagen para el turismo?.¿No se podría hacer en otra época del año?. ¿ Porqué no se hace esta, en un pueblo del interior, promulgandoles todo tipo de facilidades, para que se realice en otro lugar?, son preguntas que me hago y que nuestros representantes también se las deberían de hacer, nosotros lo denunciamos en nuestro Blog con la sana intención y el propósito de que abordando un tema por espinoso que este sea, debatirlo con naturalidad puede servir para evitar problemas futuros.
besitos

I en el que van deixar comentaris preocupants com aquest i d'altres:



El titular del Diari del 4 d'abril m'ha deixat garratibat. La presència a Torredembarra de 2.000 musulmans, des del Dijous Sant fins al Dilluns de Pasqua, per debatre temes sobre l'islam, em sembla un atac frontal a la fe cristiana, a la societat civil de casa nostra, i una provocació.No es tracta d'una qüestió de xenofòbia o intolerància. Vull ésser respectuós al màxim amb la pluralitat que garanteix la nostra Constitució. Però em penso que se n'ha fet un gra massa. La coincidència d'aquest acte amb els dies de la Setmana Santa no em sembla pas un fet aïllat, ni de bon tros casual. Sembla fet expressament. Ja seria hora que els nostres governants anessin posant les coses al seu lloc. Però el que m'ha acabat d'angoixar és que l'Ajuntament de Torredembarra ha cedit per aquest acte la nova nau de la Brigada Municipal, encara per estrenar.Quines galtes! Amb aquestes actuacions, potser sí que algun dia tornaran a reconquerir Al-Andalus. Això no aporta cap riquesa ni a la Torre ni als pobles del voltant, ja que, com es diu al Diari , els 2.000 parroquians islàmics s'allotjaran a les cases dels parents i amics de la zona.Que pensarien els musulmans si un grup de cristians organitzéssim una processó del Sant Enterrament o un viacrucis amb imatges de la Mare de Déu, creus i confraries de penitents durant el ramadà a qualsevol ciutat del Marroc? El més probable és que fóssim apedregats.Aquest escrit apareix en el Diari de Tarragona d'avui.Josep Xufré i Prats Creixell
EMMMM? bueno pos vale, dacuerdo....



És lo que te la memòria o la no memòria, nosaltres també varem emigrar cap altres països, però es clar, llavors era per fer turisme i no anàvem afamats, morts de por i de desgracia, NO?

El año 1963 se puede considerar el momento de cambio de destino de los emigrantes españoles. El ajuste económico del Plan de Estabilización obligó a marchar a una nueva oleada de españoles. En ese mismo año había más de medio millón de españoles en Francia que eran emigrantes, más los hijos de éstos, y algunos nacionalizados, y que podían llegar a unos 200.000. Por detrás, se situaban Suiza con casi 90.000 españoles, Alemania con unos 80.000, y Holanda con una cifra muy inferior, unos 11.000 españoles.
No, si ja ho deia avui Santiago Carrillo, la dreta pensa igual que fa 30 anys.


Mira, mira que fem els cristians, però sense molestar a ningú, NO?






Más cosicas(como diuen a Murcia):

30 aniversari del PCE.

Terra Mítica, la que el Sr. Zaplana va idear, acaba als jutjats per frau en uns sobre costos milionaris volatilitzats! Anda!!!!

103 persones mortes a la carretera, 57 ferits i 34 lleus.


L'exit de la mani de la Sra. Toda (i això que donava un aperitiu...)

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Susana, no t'oblidis que quan els espanyols emigraven a altres paisos no tenien cap facilitat ni cap favoritisme. Avui en dia una persona àrab o d'una altre ètnia que no sigui d'aquí te moltes mes facilitats que un espanyol. Parlem del material escolar gratis, menjador, seguretat social, facilitats a la hora de obrir comerços que els espanyols no tenen, i així un llarg etc...
Per que no s'ajuda de igual manera a la gent de aquí... se solidari es molt bonic, però una cosa es ser solidari i l'altre molt diferent ser gilipollas. Apa adéu.

Anònim ha dit...

La apertura de negocios gratuita para extranjeros es una leyenda urbana, tienen que pagar lo mismo que los españoles, otra cuestión es que esten dispuestos a trabajar los domingos, cosa que muchos españoles no estamos dispuestos.
Seguridad social tienen todos los españoles aunque no coticen a la S.S., a pesar de todo lo que dices, me considero afortunado de no haber tenido que emigrar y poder vivir en la tierra que naci.

Anònim ha dit...

Marc,

Si el que dius no ho saps de veritat, no facis afirmacions que després tothom les fa certes, quan no ho són.

Material escolar gratis: ???? es paga com tothom.

Menjador: ajuts del consell comarcal. Si entres dins els paràmetres que marquen, t'el donen. A ma germana desde que es va separar sempre li han donat. Per cert, saps quants àrabs es queden a dinar en el menjador? ves i mira, perquè s'en van tots a casa.

Seguretat social: tothom en té vingui d'on vingui. És un dret fonamental.

Facilitats per obrir: com diu el missatge anterior, leyenda urbana.

Potser el que passa és que hi han molts pocs ajuts per tanta gent que demana. Fa uns anys eren 10 i demanaven 20, ara continuen sent 10 però en demanen 80 (algú s'ha de quedar fora, no?).

També és cert que dels 80 que demanen tots no ho necessiten. Conec algun cas on l'home treballa amb un nòmina baixeta (la resta la cobra en negre, i bastant), ella neteja pisos (a 10 euros l'hora), tenen un xalet, un cotxàs, van de vacances tots els anys, etc., i encara demanen ajuts. Ho trobes just?

Apa, adéu.

Anònim ha dit...

KAKA DE LA VACA,PA LOS MOROS.

Anònim ha dit...

Com que m'han censurat el missatge a Torrebandarra, el blog que fa d'amagat Francesc Mercadé, un exemple de democracia i participacio el posso aquí perquè si us plau me'l publiqueu.
Hi ha un personatge als Simpsons, secundari, com és el cas, que en un capítol es dedica professionalment a estafar els veïns d'Springfield amb el monorail. Calcat.
Francesc Mercadé=Estafador del monorail

Anònim ha dit...

Cambia ya el comentario, joder! No has inaugurado un pabellón, je,je,je... bonito, eh? inacabado, como todo...

Anònim ha dit...

Al ultim anonim, la enveja angreixa, quans kilos deus de pesar.

Anònim ha dit...

Vale Susana, me parece muy bien. Pero los sociatas no estais para conseguir que vengan 2.000 musulmanes y anunciarlo a bombo y platillo como un gran logro. No sois capaces de hacer venir 2.000 turistas que esos si que nos darian de comer a comercios y la hosteleria, aparte de dar un poco de vida al pueblo, y os teneis que conformar con hacer venir a esta gente que supongo que es más facil porque en ningun otro sitio los quieren. hablemos claro! .Mejor os diera verguenza.
Me parece muy bien la integración, pero hacer este tipo de congregación no tiene nada que ver.

Anònim ha dit...

Aqui els unics que sobren són els racistes. Le svostres samarretes venen de la txina, els diaments de sierra leone, els cotxes del japó, el café de colombia... etc... etc...

felicitats per parlar sense embut sobre aquest tema susanna, tand de bó tots els socialistes penséssin com tu.

Anònim ha dit...

sóc l'últim anònim:

m'he oblidat de dir que sota perill de mort o en circumstàncies infrahumanes qualsevol persona hauria de tenir el dret a emigrar a on li donés la gana, si no sabeu veure aixó, ja veig quin tipus de persones sou.

per cert, en un estudi sobre psicologia es demostrava que la mitjana de població que s'autoproclamava racista o xenòfoba tenia una mitjana de coeficient intelectual inferior a la que es declarava neutre o en contra. aquests estudis solen ser molt polèmics per que d'alguna manera es podrien qualificar de racistes a la seva manera. val la pena senyalar que és una tendència, per tant i poden haver racistes superdotats i gent oberta retrassada mental.

au!