dissabte, d’abril 07, 2007




És difícil fer una valoració que agradi a tothom, del que? esta succeint als blogs, tots podem tenir opinions diferents, davant la mateixa cosa i això, no dona ni treu la raó a ningú, tot son punts de vista.
Però el que no està be, és el nivell d’insults al que estem arribant, i això és un fet, en alguns comentaris, als del PSC, se’ns acusa de moltes coses, en quant a la gestió en podríem parlar i crec que ho fem, dels quatre regidors, dos (l’enric i jo) ,ho fem també aquí i amb respecte. Hi han anònims que ens acusen de coses greus, de mentir, de malgastar el diner públic, de prepotents, de col·locar amics i/o familiars i de rebre peles il·legalment. Jo os animo a que si teniu proves ho aneu a denunciar a on toqui, si no, els que mentiu sou vosaltres, cap diferencia doncs amb nosaltres, que segons vosaltres no diem ni una veritat.
En alguns casos les blogs, les hem creat, casi com un diari, per explicar... i en el meu cas concret, no perquè arribin unes eleccions i haguem de vendre “el peix”, tots ja sabeu que opino d’anar a última hora.


Jo també podria opinar de la manipulació d'alguns, sobre segons quines recollides de signatures i de manifestacions, a on la gent no sé si estan del tot informats del que van a demanar?, però donaria el meu punt de vista particular i no insultaria.

Crec que no val la pena faltar, el millor que podem fer, és anar a les urnes l’últim diumenge de maig i votar en consciència, que és el que definitivament val. Paciència ja no queda gaire.
Insultar=perdre la raò.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja,Ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja,Ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja... mira no et dic el que penso perquè potser si que faltaria... i no pas de política...

Anònim ha dit...

En el Periodico de Cataluña del martes 8 sale un articulo referente a los blogs. Muy interesante.

Anònim ha dit...

eS DE MAL GUST RELACINAR ELS INSULTS AMB LA LLUITA POLÍTICA I FER VEURE QUE ELS QUE INSULTEN SON ELS MATEIXOS QUE LLUITEN PER NO TENIR ZONES BLAVES. ES SENZILLAMENT MANIPULACIÓ EL QUE TU FAS

Anònim ha dit...

Com que m'han censurat el missatge a Torrebandarra, el blog que fa d'amagat Francesc Mercadé, un exemple de democracia i participacio el posso aquí perquè si us plau me'l publiqueu.
Hi ha un personatge als Simpsons, secundari, com és el cas, que en un capítol es dedica professionalment a estafar els veïns d'Springfield amb el monorail. Calcat.
Francesc Mercadé=Estafador del monorail