dimarts, de juny 24, 2008

A mig dia d’avui, s’ha decidit per part de l’alcalde i per mi mateixa, la suspensió del castell de focs de Sant Joan, dit acord s’ha pres desprès de valorar la climatologia i de rebre informes desfavorables per la seguretat del ciutadà tant, del responsable de la Policia Local com de la mateixa empresa de pirotècnia, els propers dies es prendrà d’acord amb els membres del Patronat de Cultura, la resolució pel que fa a l’esmenta’t castell.
Demanem disculpes a totes aquelles persones que s’hagin sentit afectades per aquesta suspensió i esperem que les informacions que hem anat donant per l’emissora municipal, pel megàfon de la Policia i amb els cartells que hem penjat, hagin estat suficients i hagin arribat adequadament.

Aprofito per donar les gràcies a totes aquelles persones, entitats, personal del patronat i de l’ajuntament, així com els membres de la comissió, pel seu temps i bon interès en portar a bon port totes les activitats programades.

Gràcies.

1 comentari:

rafael ha dit...

Me estoy enterando por tu blog..de que no hemos tenido traca final. ¿ Y porque?...Mal tiempo..lluvia...se han mojado los petardos???. En nuestro pueblo, nos compramos un citroen y terminamos teniendo, un cochecito de bebe y para colmo.. nos lo multarán los urbanos; ¡Estamos gafados, o nos miró un tuerto!. besitos y ¡cuidate!