dijous, de juliol 23, 2009


Dijous 23 de juliol de 2009


EL PSC DE TORREDEMBARRA GUANYA 80 NOUS SIMPATITZANTS EN MENYS DE DOS MESOS


Susanna Navarro : "Aquest nou contingent d'afiliats consolida, de llarg, al Partit dels Socialistes com al partit amb una major implantació social a Torredembarra i, per tant, com l'intèrpret més vàlid de les inquietuds de la societat torrenca"
L'agrupació socialista de Torredembarra va sumar 39 nous simpatitzants en la jornada de mobilització al carrer organitzada pel PSC arreu del país, dissabte passat, per tal d'informar directament a la ciutadania sobre l'obra de Govern de la Generalitat i els principals continguts del nou sistema de finançament.
Amb aquests nous simpatitzants censants, ja són 80 el nombre de simpatitzants que ha sumat la agrupació socialista de Torredembarra des de la campanya de les eleccions europees, ara fa menys de dos mesos.
Segons la primera secretaria de l'agrupació socialista de Torredembarra, Susanna Navarro, "aquest nou contingent de simpatitzants consolida al PSC com al partit que compta, de llarg, amb una major implantació social a Torredembarra i, per tant, en l'intèrpret més representatiu dels anhels i aspiracions de la ciutadania torrenca."
Durant la jornada informativa de dissabte passat, el PSC va instal·lar una parada informativa al carrer Mossèn Joaquim Boronat de Torredembarra entre les sis de la tarda i les nou del vespre. Els quatre regidors socialistes a l'Ajuntament i nombrosos afiliats i simpatitzants socialistes torrencs van ser presents a la parada que va esgotar tot el material informatiu molt abans de les nou del vespre.
"La gran recepció de la ciutadania al nostre missatge polític ens ha animat a reforçar aquesta comunicació directe, al carrer, amb els torrencs i torrenques. Per tant, a partir d'ara, sortirem al carrer per repartir la nostra revista municipal i prendre així el pols a les inquietuds de la societat torrenca", ha afirmat la primera secretaria socialista.