diumenge, de gener 14, 2007


PER DAMUNT DE TOT, NO ENS AGRADA VENDRE FUM!


Estem al gener i possiblement, en alguns grups polítics comencen a aparèixer símptomes de nervis, és com quan anàvem a l’escola i arribava l’últim trimestre, el que no havia fet la feina ja, difícilment aprovaria el curs, i em refereixo a això expressament i ho comparo amb la sensació que em venen produint des de aproximadament el mes de novembre algunes persones vinculades a grups polítics concretament de la oposició, i que manifesten les seves preocupacions, per escrit a la ciutadania i amb reunions per escalfar caps, però torno a repetir, NOMÉS ÚLTIMAMENT.

Un mestre d’escola, ens diria que només per la letargia del tot el curs, aquest alumne, és mereixeria suspendre, qüestió en la que jo podria coincidir, i això aplicat a la política hauria de ser el mateix. Sap greu, que finalitzant ja aquesta legislatura, vulguin fer creure a les bones persones, que els hi preocupa el seu benestar, QUE NO US VENGUIN FUM!

Aquest equip de govern, el que va començar a caminar amb nous projectes i desenvolupant coses que estaven encallades (en el temps que ens han deixat per treballar, aproximadament uns vint-i-set mesos fins ara), no ho hem tingut fàcil. Sempre hem apostat per beneficiar al màxim i hem intentat perjudicar al mínim, però prendre decisions és el que té!, persones descontentes i d’altres tot el contrari, hem cercat sempre solucions, i hem apostat fort per fer del nostre poble, el de tots, un poble digne i benestant, allà on hem cregut que feien més falta les inversions hem invertit, on enteníem que feien falta polítiques més socials les hem promogut i les hem tirat endavant, quan hem hagut d’arriscar ho hem fet, hem buscat la cohesió i l’integració amb polítiques d’igualtat, els equipament públics han crescut a l’alçada de les necessitats,els serveis han millorat notablement, els joves han estat escoltats i se’ls ha proporcionat part de les seves demandes, hem format part de plans experimentals amb la Generalitat quan d’altres no s’han volgut implicar, hem sol·licitat subvencions a tot arreu per mil projectes en benefici de tots, i quan a tocat mullar-nos ens hem mullat, i això vilatans de Torredembarra no és feina fàcil i és també, molt poc popular, hagués sigut molt més fàcil no fer res, abstenir-nos en tot, qui s’absté no s’equivoca mai però tampoc fa res, gracies a deu, aquest no és el nostre teregnar. Segurament no hem sigut perfectes, que més haguéssim volgut nosaltres! Però la nostra intenció ha estat millorar, millorar i res més que millorar, digui el que digui i qui ho digui i la por d’alguns és que tota la nostra feina deixa sense possibilitats a persones, que en la política busquen un via d’escapament, vagi vostè a saber per que?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Me parece Susana, que nadie vende humo, tal vez algunos de la oposición como tu dices, estan apretando el acelerador en los proximos examenes de Mayo y seguramente aprobaran y con nota. Otros en cambio llevais todo el curso dale que te pego y no sereis capaces nisiquiera de sacar un simple aprobado. Es la diferencia que marca a algunos.

Vender humo? tal vez sea verdad, pero al menos es una esperanza de cambio y cambio para que Torredembarra cambie. Vosotros ya lo teneis todo vendido o mejor dicho, malvendido, y ya no teneis nada que vender.