diumenge, de juliol 22, 2007

3ª Setmana intercultural de Torredembarra.

La regidoria de Joventut, finalitza avui les terceres jornades interculturals a Torredembarra.
S’haurien de destacar diverses qüestions, en primer lloc l’implicació d’altres regidories com, cultura, benestar social, cooperació, ensenyament i també l’associació catalana d’iberoamericans units, totes aquestes i juntament amb persones, com Anna (biblioteca), Sió(consell comarcal) representant d’UNESCO.CAT, Educardo i Adelaida (ACIU), les Montses de Benestar Social, totes les persones que han assistit a les reunions de treball per organitzar les jornades, entre ell l’ anterior regidor de Joventut Lluís Suñé,ell grup de dones de Torredembarra i els representants de cada país, GRÀCIES, en nom del regidor i meu.
I en segon lloc, la participació massiva de la gent de Torredembarra i dels de fora del nostre municipi, sense aquesta resposta la setmana intercultural no tindria sentit i ens alegrem del miler de persones que han passat entre avui i ahir per la plaça del castell interessats per conèixer millor d’altres cultures.
















Escoltes, gràcies pel vostre treball educatiu, sempre hi sou!









9 comentaris:

Anònim ha dit...

¿ Tu trabajo consiste en dar las gracias ? Haz algo.. Te se está poniendo un culo muy gordo.

Anònim ha dit...

Que bien empezamos....
Las jornadas interculturales las hacia hasta ahora la concejalía de cooperación, Quizas al bajar el indice de natalidad en el trercer mundo, y dada la alta sensibilidad de nuestro ayuntamiento, ahora el tema está en manos de juventud.
Peró no creo, más bien en una nueva perdida de papeles de los socioslistos que administran el cotarro.

Anònim ha dit...

Ser desagradecidos es de mal nacidos, pero te pasas un poquito, ¿no? explica más el trabajo, no lo que hacen los demás.

Anònim ha dit...

Ei, és cert! He anat al ple i és veritat que se t'està posant un cul molt gros!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Si que us agrada el cul de la regidora, si us fixéssiu més en la seva feina i menys en el físic, s'entendria...
Menys palles mentals, home!

Anònim ha dit...

A alguns dels anòmims anteriors:

Que fàcil és desbarrar desde l'anonimat d'internet potser si us identifiquessiu, aquesta noia del cul gros us podria respondre les vostres preguntes inclus les físiques sr. brad pit i sra angelina joli

Un altre amb el cul gros.

rafael ha dit...

Yo no queria volver a esta pagina, ni atacarla por nada y menos por temas politicos,me despedi con un hasta siempre, cariñoso.
El martes asisti al pleno y le mire repetidas veces, me quede preocupado por la tristeza de sus ojos, me recordo tiempos muy amargos vividos, en torno a un ser querido mio.. por desgracia conozco muy de cerca la enfermedad que padece y de la misma manera se, que la superara, no me cabe ninguna duda. No lo se, pero la medicación que tiene que estar tomando es muy fuerte y tiene que comer cuanto mas mejor, para que sus defensas sigan en aumento, dejaros de idioteces y mostremos la mejor parte que tenemos todos, la humana, esta esta por encima de todo..Susanita, tu, ni caso.. Hasta siempre y muchos besitos

susanna navarro ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
susanna navarro ha dit...

Gracias, sinceras.