diumenge, de desembre 09, 2007



PLA DE MANDAT, EL FUTUR DE TORREDEMBARRA

Un pla de mandat, no és ni més ni menys al meu entendre, que un document de compromís a on es recullen els compromisos i estratègies de futur per a pobles, viles i ciutats.
Definit així en poques línies no semblaria tant difícil, però ho és, són paraules majors, s’ han de tindre en compte tots els factors possibles que formen cada comunitat, associacions, entitats, les voluntats de les persones, paisatge, urbanisme, cultura, patrimoni, turisme, els joves, els grans, els immigrants, els equipaments de tot tipus, l’economia, els grups polítics i etc...
Entenc que no seria fàcil fer el de la nostra ciutat i que possiblement si volem que s’hi reflecteixin tots aquests agents, podríem estar mesos i mesos en la seva el.laboraciò. Però també penso que temps és el que tenim i les ganes les hi podríem posar ràpidament si ens hi seiem amb un projecte comú, un projecte de tots i per tots, no trobeu?
Quins podrien ser els resultats de tota aquesta feina?
Un model de ciutat, el que tots vulguem i a on hi estirem més còmodes, un full de ruta, una guia, que ens porti a cercar el que volguéssim aconseguir en els propers anys i el més important el nostre futur i el dels nostres fills, que no tinguem mai que destruir per construir el que realment necessitem a on donguem impuls a tot allò que falta i puguem desestimar tot allò que no necessitem.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Sobre el teu perfil: Si no vols posar Espanya, no sé perquè poses França... que ets nascuda allí?

NI FRANÇA, NI ESPANYA, PAÏSOS CATALANS.

rafael ha dit...

Bueno, la pluralidad tambien existe y uno se puede considerar ciudadano del mundo, ella en su blog, puede poner lo que quiera, otra cosa es que estes de acuerdo, pero en cualquier caso no hace mal a ninguno. Yo estoy enamorado de Asturias y del pirineo frances y siempre que puedo me escapo..que buena esta la sidra, con los montaditos. besitos

Anònim ha dit...

En això et dono la raó, però si no ha volgut posar Espanya i ha posat France, per quedar bé davant de (qui?)primer que es documenti.

rafael ha dit...

Susanita, me alegro mucho que le des cuerda a tu blog..Cuidate, un besito

José Oviedo ha dit...

Des d'aquest blog, aprofito per a felicitar-vos les festes i desitjar-vos un feliç i positiu any nou

Tertulià ha dit...

Bon Nadal i bones festes,i que els teus, desitjos es facin realitat.

Anònim ha dit...

be,prenda....en ta linia.
bones festes a tothom( incloen al hispano_francofobo).
salut i republica.

resnoesmesqui ha dit...

Bones Festes i Bon treball per l'Any Nou.


Ànims i endavant


Jordi Solé

tafaner ha dit...

Us vull desitjar als qui em llegiu, amics i coneguts, d'aquí i d'allà, per tant, un grup força divers, que passeu aquestes dates amb aquells qui us estimeu, que gaudiu dels llargs àpats, que els Reis us portin forces coses (pressuposo que heu estat molt bons minyons, eh?) i que el 2008, hores d'ara una caixa de sorpreses, us depari tot allò que us dibuixi un somriure perenne, ja siguin nous projectes, nous amors, somnis acomplerts, nous reptes, canvis... I com que "no es fa el Pa sense el Llevat", a la carta als Reis demano que ens portin l'empenta per assolir els nostres somnis.
Una abraçada a tots/es
US DESITJO UNES BONES FESTES !

rafael ha dit...

Bueno Susanita, que puedo decirte yo, que tu ya no sepas...Algo tendre que decir, ¿ NO?..pues eso; Para un pedazo de mujer; Para una gran persona;Para una gran luchadora; Para nuestra mejor concejala...FELIZ NAVIDAD. muchos besitos

Francesc Mercadé ha dit...

Susanna, molt bé el que penses sobre el Pla de Mandat, per+o pensa també que ha d'anar acompanyat d'un Programa de Projectes. Llàstima que jo sé que només són paraules boniques, que has setit pronunciar. La política no es fa de tocacampanes, es fa de cor, o de cap, però mai d'oïda. Els socilistes toquen d'oïda. És una llàstima. Ens cal una renovació, i vosaltres ara sou el tap que ho impedeix. Un petonet.

susanna navarro ha dit...

UMMMM!!! Francesc, si et veig ja parlarem sobre el teu comentari, m'estimo més que no tothom sapigue el que penso jo dels taps del teu partit i des de on se fa la política que a vegades també és des de la feina i no tant de fer comentaris esterils pel carrer i que només porten a distanciar-nos més-