dimarts, d’abril 21, 2009



ESPORADIC O ESTRATEGIA
Em plantejo si els canvis de govern que es venen succeint en Ajuntaments amb presencia de govern Socialista, són per realitats polítiques o més aviat estratègia.
Les dades són aclaparadores, al camp de Tarragona ja són massa, les vegades que ens aixequem amb la noticia de que l’Ajuntament tal o qual canvia de color polític.
Sempre es clar gràcies a aquelles persones que no senten fermament les sigles, per les quals es varen significar públicament.
Podria dir que tot allò que no han aconseguit a través de les urnes, ni posteriorment en aliances per a governar amb d’altres formacions en "primera ronda", ho estan aconseguint en el "temps de descompte".
La tàctica la tenen, ho puc ben assegurar, la he comprovat amb els meus propis ulls, esperen uns dies prudencials, observen i allà on troben la part més vulnerable, ATACAN.
Analitzen prou bé les necessitats personals i els prometen el paradís somiat, però aquest és efímer, gens vitalici, i ara sí,- els jaqueteros/as- tornen a la soledat i passen de puntetes per la política amb més penes que glòria.
Mantinguem tots plegats les regles de joc, "en la medida de lo posible", que això ja fa pudor.
Donem als grups municipals suport per esperar amb feina i tranquil·litat el seu moment i rebutgem tots aquestos pactes de proveta de laboratori, que res tenen a veure amb les realitats palpables de cada municipi.
Auto imposem-nos normes ètiques i morals i per què no? de prudència, siguem tots una alternativa real i no un bombarder indiscriminat i venjatiu.