dijous, de novembre 26, 2009


Ara ja feia uns quants dies…


Ara ja feia uns quants dies que no m’hi posava, sincerament per manca de temps i possiblement, per manca de ganes –que l’hi vols fer?, no sempre trobes la inspiració-.

El cas és que, avui no m’he pogut estar d’escriure quatre ratlles, ahir a l’acte dels premis
d’investigació de Batxiller i Cicles Formatius, vaig experimentar diferents sentiments com, l’esforç dels i les noies, la seva pulcritud per la feina i la rigorositat de la responsabilitat.

Pensem una cosa, aquests estudiants a banda de fer un treball d’investigació –Tema lliure- han d’esser seleccionats entre vint i tants treballs més, els cinc millors, els han d’ explicar al jurat –profes, personal del departament d’educació, responsable del Consell Comarcal- i una vegada seleccionats els tres millors, competeixen per el primer, segon, i tercer lloc i altre cop, davant de molta gent, es a dir el dia 24 de Novembre en aquest cas, a la sala d’actes de la caixa Tarragona.

Recullo la tensió ambiental produïda pels nervis previs a l’exposició i la por al fracàs front familiars i professor, però també per l’altre costat, sento com l’orgull envaeix les mirades i els ulls de qui els estan escoltant, no sentir-ho m’atreveixo a dir que, era manca de sensibilitat.

La meva nota és d’excel•lent per aquests (tots) alumnes que, podrien haver triat “NO COMPLICAR-SE LA VIDA” i que de ben segur seran el futur per a tots nosaltres.

Felicitar també a Iris Gual, professora de professió i companya política a Torredembarra, per ajudar al segon premiat, que no va oblidar anomenar-la.

La nota musical a càrrec de el impressionant Jaume Arnella.