dimarts, d’octubre 31, 2006


REGALS? NO GRACIES, AIXÒ NOMÉS, LA MEVA FAMILIA O AMICS;

Novament, la vida em sorprèn, i la llàstima és que no per bé, més aviat el contrari.
Voldria explicar, com algunes empreses, ja no porten targeta de visita,o el seu catàleg de productes, o envien el comercial amable i simpàtic, per vendre. NO NO!, amics meus, pel que es veu, això era de la època del paleontolitic o ves a saber de quina, però una de molt enrere.
Ara i per primer cop veig, que lo que semblava una llegenda, és veritat; és veritat que algunes “empreses” fabricants o venedores, en comptes de vendre’t, atenció, el que volen, és COMPRA’T.
Després de dir-te que tenen el desinfectant més potent del món i que t'ho enviaran sense compromis i que et volen veure, perquè també sòn una empresa multi-serveis i tenen totes les solucions als teus problemes, i, i, i, i de sobte i sense que vingui a cuento, et preguntan:
-Vols que quedem per dinar i t'ho explico?
-Necessites un portàtil, o un cotxe?
- I tu dius: Que?
- I ells et contesten: bueno!,es que... com que algunes “persones” ens demanen que tinguem detalls.........
-Toma ja! No me lo puedo creer!

Aquests fets volen dir algunes coses:

-En primer lloc, que la llegenda existeix i no és una llegenda.
-En segon lloc, i molt greu, que hi han moltes persones corruptes.
-En tercer lloc, que és un fet del tot “normalitzat” i que amb una primera trucada, ja donen per fet que acceptaràs i que el seu producte t’interessa ni que no gaudeixi de cap avantatge (o sigui que a dintre de un pot amb molt de disseny, i pot haver aigua de l’aixeta i a preu de mercat, això si!)
-En cuart lloc, que deu haver persones molt ambicioses.
I etc, etc, etc.............................. i no acabaríem mai.
Mira! Saps que penso jo?

QUE JA PROU QUE ET CONDICIONA LA VIDA , AMB “COSES NORMALS”, COM ELS COMPROMISOS, LAS RESPONSABILITATS, LES OBLIGACIONS, EL DONAR EL MÀXIM, I SUMA I SIGUE..., COM PERQUÈ, A SOBRE, A CANVI DE ALGUNA COSA MATERIAL GUANYADA IL·LEGALMENT VIVIM TOTA LA VIDA, EN MANS DE ALGU O ALGUNS.

CONSELL: SI VOLS ALGUNA COSA, GUANYA-TE-LA HONESTAMENT I QUAN LA TINGUIS, ENCARA T’AGRADARÀ MÉS I SERAS LLIURE (i la llibertat amics, això si que no es pot comprar)

3 comentaris:

Francesc Mercadé ha dit...

Te das cuén!!!?

Ara surt a carrer i digues que rebutges aquests fets, i veuràs com no et creuen.

No, si a més de ser honest, ho has de semblar.

Apa, fins aviat

Anònim ha dit...

SI VOLS ALGUNA COSA, GUANYA-TE-LA HONESTAMENT!!!!

Anònim ha dit...

Tu te l'has guanyada???? y una merda!!! si no arriba a ser per una persona queestimes molt, no haguesis sigut així MAI !!!