divendres, de desembre 08, 2006


I arriba el Nadal!
Intentaré donar d’aquest fet ,dues visions totalment oposades, la de a favor d’aquestes festes i la de en contra.
A FAVOR:Mireu, jo que tinc canalla petita, os podria dir, que els més petits, esperen tot l’any aquests dies i per moltes qüestions, les llums que són per ells molt atractives i els criden molt l’atenció, ahir mateix el meu fill petit (5 anys) amb va fer porta’l, a l´ajt, perquè la seva senyoreta li havia dit que les llums del castell eren espectaculars, no fa falta que os digui que ell al·lucinava. Per les nadales, senten una i és poc més o menys (per ells) com sentir l’himne del barça, se les saben totes. Les pel·lícules americanes de Santa Claus, cada any veiem les mateixes, però, aquestos dies “manen ells”... L’ambient a les botigues i carrers, molt festius, i les súper festes del cole, ells encantadíssims. El tres Reis Mags d’orient plens de regals.
En fi, tot com un súper Port Aventura però a lo bestia!

I que m’he dieu de la loteria de Nadal, com si en tot l’any no n’hi hagués, el torrons, els jalas, totalment diferents a la resta de l' any, les bones intencions, deixar de fumar, perdre pes, ser més tolerant, més familiar, en definitiva, ser uns angelets.



EN CONTRA:
Els que no tenen canalla petita, ja no tenen la 1a part dels que estan a favor, no els agraden les llums (gasto totalment innecessari, en bombetes i electricitat) potser per ells les nadales són tristes, sense contingut, o pitjor, ridícules, les horribles pel·lícules de Santa Claus (ja ho he dit abans, cada anys són les mateixes, i sobre algú que ni siquiera existeix) No els agradada el consumisme, ni els regals poc pràctics, bueno ni els pràctics tampoc, segurament treballen més que mai, i saben positivament que els reis són els pares, no compren loteria, perquè no creuen que els tocarà, no poden menjar torrons perquè tenen sucre o no els agrada, no fan menjar especial, i per ells el proper any, serà tant dolent o pitjor que el passat, no creuen que es puguin convertir de sobte en uns angelets i segurament, ENYORAN ALGU QUE NO ESTA AMB ELLS, MOLT PROFUNDAMENT.

COM VEIEU, SOBRE UN MATEIX TEMA DUES POSTURES, RADICALMENT DIFERENTS. AIXÍ EN REALLITAT ÉS LA VIDA.
PD: Sentiu el que vulgueu, sobre les coses, però que siguin lo més sinceres possibles, i compreneu als altres!