dimarts, de febrer 27, 2007

Sembla que la ciutadania podrà fer-ne ús del tant sol·licitat i necessari pavelló. Aquesta nova obra esportiva, dona resposta a la demanda feta per els ciutadans de la nostra població, que sentien que a Torredembarra pel seu volum d’usuaris, se li havia fet petita la zona esportiva i s’havia de fer un salt qualitatiu i econòmic, per a la creació d’aquesta infraestructura. Les inversions en equipaments esportius, ha estat una de les apostes fortes d’aquest equip de govern, per això no puc oblidar la solidaritat i sensibilitat de la resta dels 9 regidors, que m’han donat l’oportunitat de veure engegat el procés d' ampliació i adequació, de pràcticament tots els equipaments per la bona pràctica de l’esport. Aquesta instal·lació gaudirà d’un servei entre d’altres, ben social i molt novedós que ja us explicaré més endavant.
Dir que aquest procés s’acaba aquí, seria ser conformista, i nosaltres no ho som, jo diria que mes aviat tot el contrari, això que anomenaré ara, no és una carta de compromisos sinó més aviat un desig, com deia l’esforç econòmic ha estat brutal, però no ens hauríem d’aturar aquí, necessitem per modernitzar i per donar cobertura a totes les necessitats, cobrir el camp gran amb gespa artificial, i no perquè quedi be, amb aquesta millora podríem fer tres pistes transversals de futbol 7 i podrien entrenar tres equips alhora.
Hauríem d’invertir en instal·lacions públiques, en més espais de la nostra població. (Una està en projecte)
Hem de poder veure una piscina ben climatitzada, l’actual és molt velleta i una carpa no és el més recomanable per una instal·lació d’aquest tipus, tot i que en el seu dia, va ser una solució digna i la seva feina ha fet.
Hem de fer tot això i molt més, per moltes raons, per l’esport, per la salut, per gaudir d’un temps de lleure amb possibilitats, per donar opcions a les persones, perquè és un lloc perfecte per la cohesió, per compartir, per educar en valors i perquè és un punt de trobada de diferents persones amb diferents inquietuds, però que totes giren en un mateix sentit.
Bueno, bueno ja veieu que el tema és apassionant i fa pujar l’adrenalina i potser em deixo una de les raons d’aquest article, si mireu les publicacions locals, podreu veure que surt a concurs públic, el nom pel pavelló, animeu-vos i participeu, aquest pavelló serà el de tots.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Endavant amb el projecte i espero que es faci realitat ben pronte, el projecte de piscina climatitzada. Molts anims i a treballar!!!

Torredembarra es mereix unes instal.lacions esportives així desde fa molt de temps, ja es hora.

Com a usuari de piscines climatizades i practicant de la natació, et puc dir que la natació practicada de forma regular es mooolt positiva.

rafael ha dit...

Susanita, Susanita, la piscina te ira muy bien para relajarte,en el proyecto, asegurate que tenga chorrillos a presión, no te enfades y coje las cosas con mas humor, y al Ignasi le digo, que no le mande trabajo a Susanita, que ella piensa como su jefe..Que trabajen los jitanos y la guardia civil. besitos

susanna navarro ha dit...

Gracies Ignasi!!!!, que continuis practicant l'esport que més t'agradi dintre o fora de Torredembarra.

Anònim ha dit...

Al fantasma del castillo: tio deja de tomar el sol en la terraza esa de altafulla a la que vas, que te está cogiendo una insolación.

Anònim ha dit...

He arribat a la conclusió del segle! el feixista del Guardia Civil Paco, es el fantasma del castillo. Sabeu per que ho sé? per que tots dos son uns fills de puta!

Euskal herria ASKATU - Visca Catalunya lliure! i el fantasma a la cassola!

Anònim ha dit...

Sra Susan podría explicar el porque todavia no tenemos cesped artificial en el campo de futbol

rafael ha dit...

Respuesta al anónimo que me llama hijo de puta.
Queridisimo anónimo: desgraciadamente a quien te refieres con ese adjetivo, ya no la tengo, pero te confesaré una cosa..no hay dia que no me acuerde de ella,y quiero aprovechar el infortunio de lo que dices, para pedirte que reflexiones sobre ello..No me ofendes en absoluto, soy consciente, de la gran mujer que me a criado y,ni tu ni nadie me puede cambiar la idea de la persona que me lo dio todo a cambio de nada,para que me entiendas, hoy sigue siendo mi referente en la manera de educar a mi hijo,y se a ciencia cierta que nunca lo haré tan bien, como ella.
Hay un dicho que dice:Educas bien a una mujer y educas a una generación, problablemente tu no hallas tenido la suerte que he tenido yo.besitos

Gracias susanita, por no salir al paso del desafortunado calificativo,quien calla otorga.

susanna navarro ha dit...

En els propers dies informaré de com està el tema de la gespa artificial.

susanna navarro ha dit...

Al fantasma, como ves nunca opino de lo que tu opinas de mi, y tampoco lo haré de opiniones de otras personas. Lo siento, nuevamente vuelvo a defraudarte.

rafael ha dit...

Susanita, una cosa es opinar o criticar y otra cosa es insultar a mi madre,si el insulto va dirigido a mi persona, no pasa nada,pero...
Hace unos dias hemos recibido una fotografia con una pancarta que decia:QUE NOS GOBIERNEN Y NOS JUZGUEN LAS PUTAS, PORQUE SUS HIJOS NOS HAN FALLADO y hemos creido combeniente no sacarla y otros muchos insultos, que hemos moderado y por lo tanto no se han publicado,pienso que un concejal de cultura no puede tener esa respuesta,y en cuanto a lo que dices que sientes haberme defraudado,no lo sientas por mi, sientelo por este pueblo, que os pasará fáctura por torpes.besitos

Anònim ha dit...

Recordatorio a todos los blogteros (no se si existe esta palabra), el anonimato no debe de servir para insultar, ni tratar despectivamente a nadie, de seguir así se pierde el interes en participar.

Anònim ha dit...

Fantasma, se puede saber que fumas, haztelo mirar que te sienta fatal.
Calificas a quienes nos gobiernan de torpes, de discriminar por raza o profesión (gitanos y la guardia civil).
Fantasmita un respeto, no te tragues el humo.

Anònim ha dit...

AL CAP= LA TOSTADORA
AL PABELLON= LA JIMENOLADA

susanna navarro ha dit...

Informo: error, yo no soy el Regidor de Cultura, otro tema tu no eres el pueblo, tu solo eres UNA persona que se esconde detrás de un nombre "EL FANTASMA" del castillo, lo de tu madre, te doy la razón que se metan contigo pero que dejen a tu familia (eso és lo que tu pides) y lo de la pancarta, pués que quieres que te diga, publicala si te parece y si no pues no, aquí que cada palo aguante su vela, que yo ya aguanto lo que me toca con discrepción y el respeto que me merezca la ocasión. Anda mira si al final me salió un rodolí!!!! Molt bona nit a tots.

Anònim ha dit...

Fantasma, me has emocionado, que lastima de amor materno mal aprovechado.
Un día oi a un espectador de un partido de futbol decir: Eres un hijo de puta, aunque tu madre era una santa.
Conste que no lo digo por ti, pero a veces a la gente se le va la olla y van al recurso facil, el insulto.

Anònim ha dit...

Fantasma, parece que no conoces a los jueces de este pais, vale que te metas con los que gobiernan (En cuanto a la fotografia de la pancarta, esa que dices que tienes).
En un plis plas, no solo conocerán quien se esconde tras la sabana, además te meteran un puro que te cagaras patas pa abajo.
Piensa mucho lo que publiques con esa gente.
Es un consejo, si quieres lo sigues. O no.

Anònim ha dit...

El fantasma escribe en plural, serán varios fantasmas? Será una familia de fantasmas? Será para despistar?
Por cierto se escribe hayas, no hallas (si te refieres al verbo tener)puesto que una madre no se "halla".