dilluns, de juliol 09, 2007

El consell Comarcal del Tarragonès

En els propers dies, quedarà constituït el Consell Comarcal del Tarragonès, el PSC de Torredembarra torna a tenir representació a través d’un dels seus regidors per quatre anys més.
Es tracta d’una administració, que dona serveis a les nostres comarques i a on ara possiblement i haurà un pacte purament d’esquerres. Esperem que s’implantin polítiques d’esquerra i quedin anul·lades totes aquelles que jo anomeno “les de quedar bé”, tot i que el pressupost és reduït i finalista per una comarca com la nostra, cultural, turística, dinàmica i amb molt de futur, sempre hi ha una porta oberta per aconseguir més recursos per gestionar més i millor. Desitjo que aquesta sigui la nostra bandera, ja que estem en front d’una possibilitat històrica...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

STOP MUNTANYANS II MANIFESTACIÓ

Com segurament ja estareu informats vivim per diversos motius un moment important en la lluita contra Muntanyans II. Per una banda hi ha una moció pendent d'ésser votada el proper ple del ajuntament la qual demana la suspensió cautelar de Muntanyans II. Per l'altre n'hi ha una altre pendent d'ésser aprovada al parlament de Catalunya a Barcelona la qual demana la inclusió en el PEIN de Muntanyans. L'aprovació d'aquestes mocions, les quals no està clar que siguin aprovades degut a interessos que tampoc acaben d'estar clars, sería un avenç importantíssim en la lluita contra la urbanització al Pla Parcial Muntanyans II. Per aquest motiu ens trobem en un moment idoni en el qual és molt important i necessàri la presència de la població al carrer per demanar un cop més i presionar a la classe política per a que facin passos ferms i valents en la preservació de Muntanyans. També instem al present lector a aconseguir enganxines que serviràn per finançar la mateixa campanya. Acabar fent el comentari que aquesta és una iniciativa d'un front comú fet per moltes entitats del poble de manera que no hi hauràn colors de partits polítics per enmig i es tractarà simplement de visualitzar la oposició real que hi ha a la vila de Torredembarra contra aquesta urbanització aprovada en circumstàncies de molt dubtosa legalitat. EL DIA DILLUNS 16 A LES 18:00H TOTHOM A LA CASA DEL CARME DEL PASSEIG MARÍTIM (PATRONAT DE TURISME). DIFONGUEM-HO TANT COM PUGUEM, PASSEM-HO A TOTS ELS NOSTRES CONTACTES, PENJEM-HO A BLOGSPOTS I FOTOLOGS.SI EL PRESENT ÉS LLUITA: MUNTANYANS II ES POT ATURAR!!!

Anònim ha dit...

"Sra." Navarro a usted tambien le han subido el sueldo como al Manué?? las NOVES IDEES del PSOE son subirse el sueldo y vivir a cuerpo de rey a costa del pueblo... Donde iremos a parar???

Anònim ha dit...

Hace tiempo que no te llaman la Choni...

Anònim ha dit...

això que tu anomenas “les de quedar ver”, el que podries fer es escriure-ho sense faltes d'ortografia, per que hauries de tenir en compte que ets regidora.

susanna navarro ha dit...

Tens raó, escric massa ràpid, volia dir bien, no pas, ver.