dilluns, de gener 21, 2008

Actualitat, hi tant!
Bones a tothom!
Escoltant Radio Ona la Torre, he sentit que em posaven targeta groga per la no actualització del blog. No és per manca de ganes o per falta d’actualitat de tot tipus, més aviat, per manca de temps material per fer-ho ,i com que una sembla” la pupas” aquest virus de la grip que sembla que està arrasant a molta gent i que et deixa prou malmès, doncs jo també l’he agafat! Com diu mon pare no agafaré pas una primitiva(loteria).

L’actualitat més actual, des de el punt de vista de feina, ja tots sabeu que acabem de passar les festes de Sant Sebastià, he d’agrair la implicació dels veïns i veïnes de clarà i la seva associació, tot va funcionar gracies a la implicació i participació ciutadana i per ser justos al regidor Juan Perez, que en tot moment va estar atent a qualsevol imprevist.

L’últim plenari que més o menys ja tots sabeu com va anar i les hores de debat que va produir, temes importants com el concurs de l’aigua, els pressupostos per 2008 i d’altres.

Les eleccions dissabte passat de qui formarà la nova junta de l’Udt.

Pel que fa a la premsa, podríem dir que cada dia ens aixequem veient fotografia més comentaris del regidor de la nostra vila i candidat al Congreso de los Diputados a Madrid, en Lluís Suñè, i moltes més noticies locals com les rodes de premsa de CIU, dient això i allò de diversos temes, com també les d’un veí de la nostra vila amb l’afer muntanyans II. Es diria que les bateries a Torredembarra, estan del tot carregades, des de tots els punts de vista i ni han de positives i algunes de molt desagradables, per què negar-ho?

Però per a mi la qüestió més important per damunt de qualsevol altre, és la gestió municipal (objetivo único y prioritário) que voleu cadascú és cadascú.
Prometo ser més puntual!

5 comentaris:

jordi pla ha dit...

Sí, la festa de Clarà va estar bé. Amb el bon dia que va fer, va lluir. I al final em va sorprendre, perquè es van tirar mes coets que l'any passat, fet estrany, perquè s'acostuma a anar a menys.
Em tindries que explicar una cosa, tu que ets política. Per què tots els barris tenen festa major i a Clarà tenim festa de Sant Sebastià? I altre cosa, senyora blocaire... Per què vas canviant la marginació a cada escrit? (per la dreta, centrat, per l'esquerra). Salutacions.

rafael ha dit...

Quien te saca targeta amarilla, desconoce, que lo bueno se hace esperar. besitos

resnoesmesqui ha dit...

A la ràdio parlen dels blogs?

Quan?
Qui?.......


Interessant


Una abraçada

Jordi Solé

Anònim ha dit...

a Jené por Arboç no le vemos, en Arboç podemos asegurar muchos que no vive. Me podria esplicar como puede apuntarse en el ayuntamiento si no vive aquí En las eleciones municipales no estaba en las listas para votar

susanna navarro ha dit...

Hola Jordi!
La festa major de Sant sebastià, és la festa major de Clarà i la més antiga de Torredembarra.
Lo de la marginació dels escrits, és per... per distreure,m suposo?
Fins aviat, Jordi!