dijous, de març 06, 2008


Arròs de llamàntol


Per a dues persones:
Un llamàntol
½ got de whisky
½ ceba
½ pebrot vermell
2 o 3 alls
1 tomàquet madur
Arròs bomba del Delta de l’ Ebre
Caldo de peix
Preu del plat: 15 euros

En primer lloc, tallem el llamàntol per la meitat de dalt a baix , i el passem per la paella amb una mica d’oli, quan estigui una mica enrossit , l’hi tirem el whisky i en cremem l’alcohol durant uns segons, afegim la ceba ratllada o en petits daus i el pebrot vermell, afegim els alls tallats en lamines primetes i quan tot estigui potxat, el tomàquet vermell ratllat.
Ara ja és l’hora de posar-hi el caldo de peix o fumet i deixar-lo coure 20 minuts tot plegat. En acabar afegirem dos grapats d’arròs per persona i en 14 minuts, a dinar!!!
És boníssim i en una horeta ho tenim apanyat. Animeu-vos , ja voreu que bé que quedareu.