dissabte, d’abril 05, 2008



El passat divendres 28 de març, va finalitzar la recollida solidaria de sabons per al Sàhara, per primer cop Torredembarra s’apunta aquesta iniciativa en solidaritat amb l’associació de Hammada.
La pregunta més freqüent que se’ns feia, era com demanàvem sabons per la higiene, si possiblement no tenien aigua? Aquesta associació humanitària, ens va explicar que cada any es recullen diferents productes de vital necessitat per aquest poble, i que la higiene personal evidentment era del tot important, per entendre’ns, es renten.
Una curiositat: algunes famílies, entre els productes d’higiene també varen posar alguna crema solar amb protecció, qüestió que ens va fer pensar que hi han persones amb sensibilitat i que es posen en la pell de l’altre.
Agraïments: A les famílies de Torredembarra, per la seva solidaritat i esperem que els hagi servit per educar una mica més els nostres infants, explicant-los que no tots els nens del mon, tenen les mínimes necessitats cobertes, per tant , també recollida pedagògica.
A les escoles, per la difusió i per guardar-nos els materials.
A l’associació, que ens ha donat tot tipus de facilitats, en Ramón i Rosa Mª.
Als mitjans per la difusió de la nostra inquietud inclòs algun blog que ens va enllaçar.
A la tècnica de Joventut, Infància i cooperació que és una motoreta treballant, gràcies molt especialment, Inma.
A la súper brigada d’actes, que ens ho ha empaquetat i transportat, Juan i Manolo.
OBJECTIU: Assolit i que ha costat? Ben poc amb la suma de l’esforç de tothom que anomeno anteriorment.
Un deu per la gent de Torredembarra i que serveixi de molt, tot plegat.

1 comentari:

rafael ha dit...

Bien es verdad, que muchas veces...casi todas, el esfuerzo para ser solidario, cuesta muy poco.
Una vez mas, Torredembarra se apunta un tanto en este sentido; ¡Ojala! tambien ocurra lo mismo, con nuestra protectora de animales.
Yo quiero pedirte...sin que nadie nos oiga, que con ese conzoncito bueno que se que tienes y esa alma generosa, muevas hilos, para que a nuestros animales, tengan dignidad y cariño. Porque eres grande y porque por eso eres nuestra Susanna. besitos y cuidate