dimecres, d’abril 16, 2008






Nois/es:
Quina agenda!!!
Demà dijous a les 8 del vespre, plenari amb més de 20 punts per acordar, debatre i votar, més precs i preguntes que imagino que hi hauran.
Divendres també a les 8 del vespre a la nova biblioteca presentació del llibre d’en Jordi Suñè, LA TORREDEMBARRA REPUBLICANA I FEDERAL.
El cap de setmana plenet d’actes per festa del barri de Sant Jordi (no hi podem faltar) matinades, castells, disco mòbil, orquestra, jocs infantils i etc amb la col•laboració de la regidoria de relacions ciutadanes.
I entrem en la setmana genial de Sant Jordi, actes a la biblio aprofitant l’aniversari del Grop (xulissim) venda de llibres per part del patronat de cultura i amb l’ajuda d’en Jordi i en David, acte a la residencia per la gent gran Pera Badia, lectures a Tarragona actes organitzats en homenatge Marató de lectura per al dia de Sant Jordi a Montserrat Abelló,a la Rambla.
I de ben segur que en sortiran més, apa a gaudir-los!

4 comentaris:

Monte Carlo Cigarettes ha dit...

It is really outstanding, your blog! I did not even want to leave the web page because everything is arranged so perfectly well and the content is so interesting that it attracts everyone’s attention. Thank you very much for such a great pleasure and interest! I’ve already made your blog a part of my favorite links and will visit it many more times.

Anònim ha dit...

compte amb els virus!!!!!!!!

rafael ha dit...

Esta noche, ire a verte; Son demasiados puntos por aprovar...me llevare la fiambrera y la bota de vino....trago va, trago viene, menuda melopera pillare. besitos

rafael ha dit...

Anoche en el pleno, estuvistes fantastica. ¡Felicidades! Y hazme el favor, de darle un beso en la frente a Don Manuel de mi parte, que si se lo doy yo, no queda bien. tres besitos y gracias