dilluns, de gener 26, 2009


I continuem igual…

La política hauria de desmarcar-se contínuament dels comentaris de porter de discoteca –amb tots els meus respectes cap aquesta professió- tot allò que no es pot demostrar no deixa de ser una especulació, o en l’argot més popular, una xafarderia.
La prova del que dic, és que els darrers mesos han aparegut “elements nous”que no fan més que intoxicar ambients. Llancen contínuament “bombes” i sempre hi ha algun “ignorant” –definició: desconeixedor, desinformat-, que les recull i les escampa, a modos de globus onda i amb mala llet,- si se’m permet l’expressió-.
D’aquests “Cotilleos” s’han vessat de tot tipus com deia, dels personals, però també dels polítics, a Can Socialista també hem rebut la nostra quota.
El fet és que jo no entenc a que jugueu?
Se suposava que persones properes, i que la seva màxima seria arribar a acostaments pel bon funcionament,etc... no ho estan fent, em qüestiono si estan realitzant bé les seves funcions? penso, que més que procurar acostaments, el que fan és sembrar odis i crear nous conflictes, sota vagi vostè a saber, quines maquiavèl•liques intencions???
Els observo, i em dono compte de que són feliços escampant mentides a tort i a dret, i el seu posat indica que estan còmodes. Però em queda l’esperança de que el temps posa tothom a lloc i que és qüestió nomes d’això, temps.
Les mentides i les persones que s’empenyen en crear-les i distribuir-les, pot ser que s’ho replantegin, tenen escrita la seva curta durada en aquest terreny, dia, mes i any.
UN PREC:Ajudeu amb treball que construeixi cosses positives, feina n'hi ha i no s’acaba, i si no en sabeu, dediqueu-vos a les vostres professions primeres, i deixeu que els vostres i també nosaltres, continuem.

També crec en les persones intel•ligents, que saben diferenciar entre un fet real i la resta...
Jo que vinc d’una legislatura anterior, en que també vaig estar a l’oposició, havia vist enfrontament per formes diferents de gestionar, el que mai havia vist aquests 5 anys darrers, son les males arts, d’aquest últim.
Possiblement no em fareu cas, però creieu-me que vist des de l’altre costat és patètica la sensació que doneu, i la credibilitat que mostreu.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

podries si més no , dir de què parles

Anònim ha dit...

¿Te refieres a que hay problemas internos en el PSC de Torredembarra?. Ya que has empezado, si es cierta mi pregunta, no estaría mal que profundizaras en el origen de los mismos y posibles soluciones que das como secretaria del partido para encauzar el debate a posiciones positivas

Gracias

Salvador M.

Enric Grangel Llop ha dit...

Susana. Tenemos problemas internos?, pues yo no me he enterado.
Tener distintos criterios no es un problema en ningun caso. Lo monolitico no es sinonimo de buen funcionamiento.

Anònim ha dit...

pero no enterarse, si es síntoma de mal funcionamiento.

Anònim ha dit...

A veure si els que entrem en aquest blog de tan en tan se’n assabentem d’alguna cosa. D’acord amb el primer comentari. De que parla Sra. Navarro? Les poques vegades que ho fa de política no se l’entén. De que va aquest escrit ? refaci-ho sis plau i aclareixi que vol dir. Tots li agrairem.

Anònim ha dit...

I continuem igual…

Enric Grangel Llop ha dit...

Anonimo que dices que no enterarse es sintoma de mal funcionamiento. Me parece que no captas la ironia de la frase.

Anònim ha dit...

jo també crec que es un escrit molt llarc i no aclareix res, es clar que jo tampoc no soc una llumbrera, però ja que el llegeijo m'agradaria saber de que va i si es una cosa molt personal pot ser que aquest no sigui el mitjà mes ideal per fer-lo arribar.

Anònim ha dit...

entre que uno escribe sin explicar nada y el otro que ironiza a su aire, no hay quien os entienda a los sociatas