dimecres, de gener 21, 2009


Sap greu…

Em sap greu la publicació d’aquest post, sobre tot per el seu contingut, però també pel resultat.
JEFATURA DEL ESTADO
Real Decreto-Ley 9/2008, de 28 de novembre pel qual es crea un Fondo Estatal de Inversió Local i un Fons Especial del Estat per la dinamització de l’Economia i els llocs de treball.
A Torredembarra pel seu número d’habitants li han tocat prop de 2.500.000 d’euros, avui 21 de gener, jo no en sé res de res, “bueno” si sé, però d’altres municipis a on s’aprofitaran els diners en millores d’instal•lacions esportives, creacions de noves llars d’infants, millores en accessos, en zones verdes, en ferms de carrers, en pavimentacions, en rebaixos de voreres, en millores d’enllumenat públic per l’estalvi del consum, en noves obres com a casals populars, etc...
I a Torredembarra, que en farem, en faran dels diners???
El termini de presentació de petició d’aquest fons s’acaba el dia 24 de gener i avui no tenim noticies fefaents de quina o quines seran les noves inversions que donaran millor servei als ciutadans i quants llocs nous de treball es crearan?
Segons diu el Decret, en la presentació de sol•licitud haurà d’anar entre altre documentació, l’acord per plenari o de la Junta de Govern del Ajuntament (a on estiguin delegades les competències) en el nostre cas al plenari.
Doncs bé, ahir ens envien convocatòria per demà dijous a les 13 hores per l’aprovació del/ls projectes que haurem d’aprovar o no? per aquell mateix dia a les 20 hores.
És una llàstima , desaprofitar una ocasió com aquesta per arreglar voreres, per condicionar la piscina municipal, per arreglar desperfectes d’us al mini pavelló, o insonoritzar-lo, per acabar d’arreglar l’enllumenat públic, per iniciar les obres de l’antic escorxador, per arreglar els pisos de propietat de l’ajuntament i dóna’ls-hi ús social...els 2.500.000 són moltes peles, moltes oportunitats i molts llocs de treball.

I en el plànol més polític, un mesos més tard d’escoltar el nou Alcalde, prometre que faria un govern participatiu, t’ho miris per on t’ho miris i per dir-ho suament, tot a quedat en una promesa incomplerta, no tant sols en aquest cas, sinó en tots aquells òrgans de participació dels que compta el nostre Municipi a través del seu òrgan de gestió, l’Ajuntament.
Això si, el PSC llavors no consensuava suficientment i segurament no ho fèiem al 100% però ara mateix no sabria dir quin seria el tant per cent que consensua aquest nou equip de govern.

Torno a dir, una verdadera llàstima.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No estavas en el ultimo pleno ?.

Estuve escuchando en la radio,el proyecto seria seguramente el parking de la calle filadors igual me equivoco pero se dijo en el plenario.

Y si es verdad que el consistorio tiene pisos tienes razon se le tendria que dar un uso social.

Con la economia como esta hace falta proyectos que den trabajo en el pueblo.

(de todos modos 2500000€:15000 habitantes =1666€ los mios mejor que me los den para pagar la hipoteca)

Salut guapisima y duro con ellos¡.

Anònim ha dit...

L'equip de Govern s'ha begut l'enteniment, el pàrquing no es farà en 8 mesos, l'Estat ens reintegrarà els 2,5 milions i ho haurem de pagar tots els torrencs. Això si alguna empresa s'hi presenta, pot quedar desert i serem la riota, perque perdrem els milions i els llocs de treball per la seva mala gestió.

Que no veuen el que han fet la resta de municipis?, petites inversions, asfaltats, enllumenats, placetes, zones verdes, reparacions, pistes esportives i a la Torre.. un pàrquing de pagament.Aqui es tracta de lligar els milions de ZP, no de jugar a les grans obres, perque correm el risc de que no ens donguin els diners.

Amb la crisi que hi ha i a sobre uns calerons que ens regala el ZP i s'enterren al carrer Filadors, amb les mancanes que hi ha!!!

I lo dels pressupostos participatius no s'ho creuen ni ells, 2 anys seguits surt la piscina coberta com a prioritat dels ciutadans i va i enlloc de destinar els 2,5 milions a fer-la, fan un forat, si, però no l'ompliran d'aigua, sino de cotxes.

Això és escoltar a la gent?, quines promeses!!!!!