dimarts, de febrer 24, 2009


El PSC condemna l´atemptat contra la seu del PSE a Lazkao i reitera que el soroll de les armes terroristes no aconseguirà callar la democràcia


La Comissió Executiva del PSC condemna i rebutja amb contundència l´atemptat amb cotxe bomba que ha tingut lloc aquesta matinada contra la seu del PSE a Lazkao (Guipúscoa) i manifesta el seu suport als socialistes bascos

Els socialistes catalans reiteren que el soroll de les armes dels terroristes no aconseguirà cap dels seus objectius i, molt menys, callar la democràcia. La millor resposta davant la nova acció terrorista és la unitat dels demòcrates i una alta participació en les eleccions que diumenge vinent han de tenir lloc a Galícia i Euskadi.

El PSC vol refermar el suport total al Govern espanyol en la lluita contra ETA i recordar a la banda que el seu únic final és la seva desaparició.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Es molt democràtic no deixar participar en les eleccions basques a partits i persones que no tenen cap compte pendent amb la justícia i privar-los del dret mes elemental en una democràcia. Sou realment molt demòcrates!!