divendres, de setembre 11, 2009

Contenta per tornar a la blogesfera...

Del 9 d’agost fins ara el món ha girat com sempre, ha tota velocitat. Possiblement era jo qui no he corregut tant i mai he trobat el moment oportú per actualitzar el blog, a vegades per decidia, d’altres per manca de mitjans i d’altres per no saber, molt bé que explicar.
He comprovat amb quina rapidesa pots arribar de Tarragona a Puertollano si pagues 160 euros, per estar a 41 graus a l’ombra.
No he tingut cap treva, pel que fa a proves i metges, i a partir de dimecres començo a rebre resultats que sempre et pessiguen l’estomac hores abans de rebre’ls, tot i afegint-t’hi les sobrecarregues musculars a l’esquena que he patit i de les que estic millor, com diu un familiar meu “el que esta de pega hasta amb els ..llons encepega”.

I avui dia Nacional de Catalunya, perfecte per que els Catalans i les Catalanes s’expressin amb gestos de Pau i sentiment cap el seu país.
Referèndum, Arenys de Munt, qui no n’ha sentit a parlar? Simbolismes sense cap valor jurídic, amb tan sols la voluntat d’expressió, de l’altre costat manifestants falangistes en contra de la veu de la democràcia i de forma legal, en fi i jo ho deixo aquí... i que cadascun de nosaltres fem el nostre propi anàlisi de consciencia, de totes formes "sort" que el paper de la democràcia ho aguanta tot, o potser no...?

Pel que fa al nostre municipi i les seves festes majors, doncs home! Hi hagut de tot, però temps hi haurà per anar analitzant...

Referent a la nostra agrupació, tot hi haver estat tancat per vacances, hem tingut un contingent de persones treballant per fer realitat la nostra primera loteria de Nadal,( per cert aquí teniu el número:73.377 que podreu comprar al local del PSC, o bé quan ens trobeu pel carrer), alta de línea Internet (que de segur ens ajudarà en les gestions més àgils), edició de la revista Socialista, que donarem en ma a tots els barris del Municipi i que ens ajudarà a conèixer-nos millor, com també escoltar les realitats.
I per últim l’agenda del mes de setembre, amb festa de la Rosa inclosa el dia 20.
Totes aquestes qüestions són fàcilment realitzables, gràcies a un grup de persones engrescades per un projecte, un projecte seriós i plural, valent i sense complexes, com també les ganes d’ aprendre dels errors i continuar endavant.

Els propers mesos i si tot funciona com pensem, impulsarem una sèrie de serveis al ciutadà que poden ser interessants, per tant continuem les nostres tasques amb forces renovades, després d’aquest parèntesis estival.