dissabte, de setembre 19, 2009




Premsa:
El PSC de la Torre titlla d''inadmissible' que no s'ajudi el Correllengua

La primera secretària de l’agrupació socialista de Torredembarra, Susanna Navarro, ha qualificat avui com a "inadmissible” el fet que l’equip de Govern de l’Ajuntament de Torredembarra hagi negat el seu suport al 'Correllengua', la campanya de promoció i defensa de la llengua catalana que sempre ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Torredembarra.

El Correllengua
Susanna Navarro subratlla “la contradicció i la hipocresia que suposa autodefinir-se com a nacionalista (CiU) i coincidir amb el PP en el rebuig a aquest conjunt d’actes de promoció del català. La veritat és que ens vàrem quedar estupefactes quan al ple d’ahir l’equip de Govern va negar-se a tenir en compte aquesta moció de suport al 'Correllengua'”.
D’altra banda, la regidora socialista també lamenta que els grups d’esquerra hagin quedat exclosos de la comissió municipal d’agermanament amb el municipi del Vilar, un fet que qualifica com “un precedent molt greu que mai s’havia produït fins ara”.
Susanna Navarro ha recordat com s’ha produït aquesta exclusió. “Vam demanar a l’alcalde que la regidora trànsfuga Laura Pradeda, elegida regidora a les llista del PSC, no fos inclosa a la comissió ja que entenem que no pot ser que una regidora trànsfuga tingui el 'premi' de representar un grup municipal. Doncs bé, l’alcalde va rebutjar aquesta demanda. Davant d’això vam decidir abandonar la comissió conjuntament amb els representants d’ERC i de l’Alternativa Baix Gaià a qui volem agrair la seva solidaritat”.


No varem estar al mateix plenari Sr. Alcalde???


Pel que fa al vot de tot l'equip de govern en contra de la moció pel correllengua, en cap cas l’Alcalde diu que tenen que negociar res, ens al contrari, vam tenir la sensació de que van fer un vot de càstig a les tres formacions d'esquerres (8 regidors) la meitat del total menys un, i una rabieta infantil sense tenir en compte quina era la proposta, he de dir que el company Ciuró ja va explicar que la moció havia estat presentada per registre de l'Ajuntament 7 dies abans. He pogut comprovar que les declaracions als mitjans de comunicació per part del Batlle de CIU, són més dolces i no tenen res a veure amb la "bronca" que va propinar al cap de llista d'ERC, que va decidir no fer ni una sola pregunta al plenari, molest per la conducta d'en Massagué.

Aquest és el govern solidari i dels gestos...